Това е Промяната приятели, старите номера, но с малко по- различни лица! Честито на всички…

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-e-promyanata-priyateli-starite-nomera-no-s-malko-po-razlichni-lica-chestito-na-vsichki/2314 SvobodnoSlovo.eu
Това е Промяната приятели, старите номера, но с малко по- различни лица! Честито на всички…

Пародията продължава:

Ръководството на ИТН- Плевен се състои от Александър Станев, който последно бе в листата на АБВ, който агитираше да се гласува за Ленко- Циганина от Буковлък, който псуваше из целия град Спартански, че бил негодник, но отиде на работа при него и от тогава Спартански е велик, Станев който Руди назначи за Шеф на БСТ- Плевен без да има никакъв ценз, опит или каквото и да било за подобна позиция!

Приятелката на същия този нагаждач, която е на хранилка в Общината!

Любимата ми чалга певица и Любителка на Ромите в цялата Област Венера Иванова, която не спира да показва тяло по кръчмите в Плевен!

Дамян Гаев, бивш Общински съветник от РЗС, (моя лична грешка в живота), който дълги години слугуваше на Здравко и Методи( от Буковлък), беше им дясна ръка, те работеха с фирми на негово име!

Аспарух Йонков, мой познат от детските години, който последно бе в листата на Марешки и срещу 50 лв на глас успя да вкара Димитър Карамфилов в Общинския Съвет!

От днес тези хора без покритие вече не са в ИТН, а от утре ще са новите най- големи поддръжници на Кирил и Асен!

Всъщност за всички тях е без значение за кой са, стига да върви заплатка, келепирец или просто да знаят, че са някъде!

Това е Промяната приятели, старите номера, но с малко по- различни лица!

Честито на всички…

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.