ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ, а подигравка с българите!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-ne-sa-izbori-a-podigravka-s-balgarite/19511 SvobodnoSlovo.eu
ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ, а подигравка с българите!

ВАЖНО!

ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ, а подигравка с българите! Това е най-срамният и позорен момент в изборната история на България! Мафията и нейният тартор се гаврят с избирателите и демокрацията! Пеевски си брои милиардите в Дубай, а всички институции в България са се впрегнали да го вкарат в Европейският парламент! Правителство, парламентарни партии, съдебна система, ЦИК, всички са се навели пред Пеевски! Гражданското общество и свободните медии останаха единствената сила, която може да се изправи и противопостави срещу това зло!

БОЕЦ вече внесохме сигнал срещу Пеевски до ВКП за деклариране на неверни данни пред ЦИК за своето местоживеене! От публикуваните от Биволъ полетни данни стана ясно, че от декември няма информация да се в връщал от Дубай! Питахме и се оказа, че нито парламента, нито МВР, нито външно министерство знаят къде е Пеевски! Питахме официално и Борисов, който ни каза преди три години, че Пеевски е напуснал страната, но той мълчи, като комунист на разпит! Преди дни изпратихме писма и уведомихме всички посолства и правителства на държвите-членки на ЕС, както и европейските институции, партии и медии!

Продължаваме! Този, който не бива чут вика още по силно и накрая взима тоягата!

#КЪДЕеПЕЕВСКИ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

http://www.boec-bg.com/archives/2000

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.