Той и Митко

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/toy-i-mitko/5014 SvobodnoSlovo.eu
Той и Митко

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение

Тъкмо се отървахме от Онуй, което наричаше френският президент Франсоа, а Меркел - Ангела, и се натресохме на Просто Киро, за което съседния македонски премиер е просто Димитър. Все едно заедно в пясъчника са си играли като деца. Друго си е Харвард, нали? Само където нещо не мога да го различа по стила и класата от зайчарника в Банкя!

Виждам, че Той и Митко ще правят общи концерти, ще строят магистрали, ще имат растящи икономики, разбира се - ОГРОМНА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ и т.н. космически мечти. И заявява твърдо, че него и Митко няма да ги спрем!

Това е нивото, дами и господа избиратели! Следващите избори, които ще са тази година, предлагам да избирате хора, които може и да не са завършили Харвард, но имат първо седемгодишно семейно добро възпитание, и поне са чели Конституцията! Ако успяват да говорят и български език, е бонус!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.