ТОЙ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/toy/11988 SvobodnoSlovo.eu
ТОЙ!

1. ТОЙ няма обща култура. И специализирана няма. Той няма нужда от каквато и да е култура! Защото Културата – това е той! Или Вежди Рашидов по съвместителство…

,

2. ТОЙ няма никаква политическа култура. За Него политиката е практика, която ТОЙ превръща в теория за идиоти! А идиоти много… Идиотите по правило ненавиждат теорията, сиреч науката и се концентрират върху практиката, сиреч бухалката. Институционална, съдебна, административна, социална, ценова, пенсионна.

,

3. ТОЙ винаги печели! Дори когато губи – пак печели! Печели всичко и всички, което и които ни правят по-бедни, по-прости и по-зависими! В това е неговата сила! Неговата сила е в нашата простотия!

,

4. ТОЙ не е самият КОЙ, защото и КОЙ не е само ТОЙ! За КОЙ в България не се бори никой, защото всички знаят кой е КОЙ! Но за ТОЙ се борят убивайки се поне десетина, за сега най-успешно и най-добре убиващ си е ТОЙ. Факт!

,

5. ТОЙ не се интересува от мен, не се интересува от теб, не се интересува от нас! ТОЙ се интересува единствено от себе си! От властта, която идиотите, която мнозина от нас (аз никога не съм гласувал за него), му сложихме в ръцете, и която ТОЙ използва като бухалка, защото навикът е втора природа, и който е роден с бухалка в ръце, ще умре с бухалка в главата!

,

6. Защото - който бухалка вади, от бухалка умира!

,

7. Така е по канон!!!

,

8. Той не признава законите - нито Божиите, нито човешките! Той ги създава и тези ,и онези! ТОЙ взема, ТОЙ дава!

,

Баси простата крава...

Говорим за нашия премиер министър... Извинявам се...

,

Белчо Дончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.