Този прокурорско - съдийски цирк, който се разиграва пред очите ни ми идва в повече

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tozi-prokurorsko-sadiyski-cirk-koyto-se-razigrava-pred-ochite-ni-mi-idva-v-poveche/115540 SvobodnoSlovo.eu
Този прокурорско - съдийски цирк, който се разиграва пред очите ни ми идва в повече

Този прокурорско - съдийски цирк, който се разиграва пред очите ни ми идва в повече.

ВИП арестантът на държавата не бил освободен, защото имало възможност да се укрие.

ХА ХА ХА

Абе, вие луди ли сте или нас на луди ни правите??

Ако, забележете - Ако Божков сам не си беше дошъл - щЕхтА да го Фанат за Фантовките.

Бил имал кореспонденция отпреди три години с Пригожин.

И?

Да не си мислят, че сме забравили, че преди три години, нито Русия, нито Пригожин са били "под санкции".

Всичките лица, които са привлечени като обвиняеми и са обявени за съучастници са Божков - СА на свобода, защото е изтекла давността да им се повдигне обвинение.

Според адв. Гатев - тази мярка е отмъщение, защото Божков се бил укривал.

Според мен, Божков не би се прибрал, ако няма сделка и гаранции, че "ще бъде изпран". Каква е сделката - само той си знае, но явно е приемлива за него.

Лилия Божкова

7 Коментара

Червената шапчица

преди 8 месеца

Най-големият проект от десетилетия за издирването на чудовището от Лох Нес завърши, но все още няма доказателство, че известният звяр от шотландския фолклор наистина съществува, съобщиха ДПА и ТАСС, предава БТА. --- На Перперикон са открили презерватив на близо 7000 години. Глинен презерватив с размери - диаметър 6 см и дължина 23 см. Малко употребяван, почти нов.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

- Дай една бира, че се връщам от риба! - Кахърен ми се струваш, нищо ли не хвана? - Хванах... жената с комшията...! ---- Мигът на раздялата. Поглед за сбогом. Това е краят. Той я оставя. Тя тръгва, душата и ридае, сърцето и кърви... - Мария, почакай! - Да?! - Дай ми номера на Таня с големите ц*ци!

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Ивайло Кирков се зарадва на откритието в Перперикон и хукна натам да търси още артефакти...

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Голяма българска група туристи из египетските пирамиди... Отпред отракана екскурзоводка върви и обяснява: - В дясно виждате Хеопсовата пирамида, висока 139 м. от IV царство, в ляво ще видите най-големия Сфинкс, този в Гиза... В този момент групата завива и вижда как един арабин е подпрял една европейка на един камък и я прави да умирга... Екскурзоводката така се шашка, че изстрелва: - А това е... арабин кара колело... Моля на там... В тоя момент от задната част на групата се чува жален глас на Ивайло Кирков: - Аааа, ама това е моето колело вееее...

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Питат в училище Иванчо, какъв иска да стане като порастне. - Искам да стана пед*раст нещастен. - Защо?!?! - Защото тати, когато види някой готин мъж, със скъпа кола и готина мадама до него, казва - "Гледай го този пед*раст нещастен!"

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Нещото agabaga влиза в лекарския кабинет. На прага се спъва, пада. Чупи ръка, крак, разбива си главата, но пълзи до масата. Изпълзява, поставя глава на масата и казва: - Докторе, аз просто да попитам...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.