Укрите са плъзнали като скакалци из държавата ни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ukrite-sa-plaznali-kato-skakalci-iz-darzhavata-ni/3598 SvobodnoSlovo.eu
Укрите са плъзнали като скакалци из държавата ни

Укрите са плъзнали като скакалци из държавата ни. Вчера два луксозни джипа бяха близо до Доспат. Младите мъже и жени в тях бяха очевадно весели, подвикваха си и се смееха. Явно войната им тежи като воденичен камък на душите. Гледаха с присмех минаващите скромни български автомобили и си говореха нещо на украински.

Клетите бежанци в България могат да пътуват навсякъде. За разлика от другите бежанци, затворени в бежански центрове. Клетите укри им се позволява да ритат и псуват българи, да заплашват с бом@и и да вземат заложници. Да бият, да заливат коли с боя, да се държат като побеснели в държава, която ги е приютила.

И българските политици от управляващите жълтопаветници са се загрижили за тях. Не се грижат за българските деца, а се загрижиха за украинчетата. Не се грижат за българските пенсионери /защо тях не пратят на безплатен спа хотел?/, а се грижат за хора, които нищо чудно да са издирвани и за престъпления. Не дават пари на бедните българи, но намериха пари за богатите укри.

Дори всякакви жълтопаветници и психодесно настояват за украинското знаме навсякъде, за преименуване на улици и площади и паметници.

Слава на предателите!! Слава, слава, слава! Днес е вашият ден. Утре......утре българите ще решим какво да бъде за Вас и за нас!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.