Unlimited 150 ЗЛОУПОТРЕБА или как Новият мениджмънт на VIVACOM влияе на качеството на услугите ?! UNLIMITED?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/unlimited-150-zloupotreba-ili-kak-noviyat-menidzhmant-na-vivacom-vliyae-na-kachestvoto-na-uslugite-unlimited/2458 SvobodnoSlovo.eu
Unlimited 150 ЗЛОУПОТРЕБА или как Новият мениджмънт на VIVACOM влияе на качеството на услугите ?! UNLIMITED?!

Unlimited 150 ЗЛОУПОТРЕБА или как Новият мениджмънт на VIVACOM влияе на качеството на услугите ?!

UNLIMITED?!

Последните дни клиентката на търговска марка VIVACOM Е.С. докладва за редица незаконни практики на оператора VIVACOM в медиите към нея, но и по принцип сред които:

Виновно незаконно нарушаване на търговските им договори за доставка на услуги с 24-48-72 часа до без край тотално UNLIMITED при изправна отсрещна страна по договора с цел ИЗНУДВАНЕ.

Отнемане клиентски права според ТЗ за фактура по всеки договор.

Незаконно автоматично тикваме в договорите на физическите лица за обединяване на фактури.

Сега Е.С. добавя, че и къстъмър сървисът им е UNLIMITED, тъй като благодарение "уникалното обслужване" на видно младата майка туркиня "Иракли или как беше" водеща нон стоп онлайн и по телефона лични разговори със съпруга и детето си с 5 клиенти седящи и чакащи пред нея да ги обслужи, цитира потърпевшата клиентка , в офис на VIVACOM Бизнес Парк София, Е.С. получава сметка 53 лв. за 5 дена при месечен абонаментен план Unlimited 150 на месечна цена 45 лв. с ДДС , защото просто младата туркиня се опитва да я измами и да и наложи предплащане на бъдещи месечни такси при смяна на абонатен номер ЛЪЖЕЙКИ я пред 3 камери, че това е така според политиката на VIVACOM ВИНАГИ.

Е.С. отказва тази услуга, отива в офис на VIVACOM Ring Mall, където й казват, че няма такова нещо естествено и смяната на клиентския й номер не генерира никакви допълнителни разходи или предплати.

Очевидно некадърната служителка от офис VIVACOM Бизнес Парк, обаче дори не е имала време от онлайн разговори в работно време да си изтрие новосъздадения клиентски номер на клиентката Е.С. създаден в опит да я измами и обере, така дамата служител във VIVACOM Ring Mall неволно закача една от услугите на клиентката към този новосъздаден клиентски номер и ето как 4 клиентски номера са сменени без такси, а един благодарение на Иракли или както и да й е името има супер Unlimited 150 service и получава сметка 53 лева за 5 дена за ползване УЖ на услуга с неограничено потребление Unlimited 150 за 45 лв. месечна такса.

"Халал да ни е тоя TURKISH UNLIMITED, a, вместо 45 лв. за 30 дена, 53 лв. за 5, значи за 30 колко ще да е криво ляво UNLIMITED 300 лв. с Тея ИЗМАМИ, МНОО ЯКО :D " коментира с насмешка Е.С.

"Колко ли толкова много спечели VIVACOM от тази измама И ДАЛИ ВСЕ ПАК НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ЗАГУБИ ?" пита потърпевшата клиентка Е.С.

Източник, Автор: Е.С.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.