Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/useshtate-li-kak-zelenski-zapochna-da-opredelya-dnevniya-red-v-balgariya/3219 SvobodnoSlovo.eu
Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

В писмо депозирано в парлламента от украинския посланик у нас, той не споменава за даряване на оръжия, а иска "ремонтна дейност на украинска военна техника". Интересно ми е с какви части България ще я ремонтира?! 🤣

Поредната пунта мара за спасяване на правителството от разпад, този път с помощта на украинския президент!!!

Да очакваме тогава излитащи самолети с оръжия и боеприпаси, които пред българите ще бъдат обяснявани като "хуманитарни товари и военна техника". 🤣

Всъщност САЩ нямат План Б за ново правителство и ще им се объркат разчетите за Балканите, ако Кирчо и компания бъдат изритани от властта. Но с РСМ и "преместването" на ветото всичко ще си дойде на мястото.

Истинските проблеми в България не се решават и фокуса от тях е умишлено изместен върху 2 точки - преговорите за членство на РСМ в ЕС и въоръжаването на Украйна, които касаят изцяло външнополитически интереси на чужди правителства и държави, но не и националните.

Не бива да бъде забравяна и хибридната същност, хибридния генезис на новите управляващи, които прозират от Меморандума с Gemcorp и договара с МЕТ за газ, зад които дружества отчетливо експлицира руския корен и връзка.

И не случайно спираме доставките на газ от "Газпром, за да купуваме срещу тлъсти комисионни газ от дилъри, които търгуват отново с руски газ. Разликата се калкулира от джоба на данъкоплатците.

От всичко това спокойно може да бъде направено обосновано предположение, че българското правителство работи в услуга само и единствено на чужди интереси. Няма борба с корупцията, няма и стратегия за справяне с инфлационната и енергийната криза, които се превъращат в икономическа, финансова и социална.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.