В деня на шегата и лъжата 1 април си отива една огромна лъжа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-denya-na-shegata-i-lazhata-1-april-si-otiva-edna-ogromna-lazha/4075 SvobodnoSlovo.eu
В деня на шегата и лъжата 1 април си отива една огромна лъжа

В деня на шегата и лъжата 1 април си отива една огромна лъжа. Край на епидемичната обстановка у нас, край на маските и мерките, реши правителството. Край на лъжите на Радки, на Кунчевци, на разни звездобройци, математици, апокалиптици и други лъжци.

Доц. Мангъров се оказа прав. Оказа се, че "единственото спасение" не са ваксините, а обществения имунитет. Що народ се изпокара, що народ се раздели и блокира, що народ полудя... Но пък стана ясно кой колко струва.

----------

Между другото, още имам един колега, който постоянно ходи с маска. И сам да е в колата, пак е с маска. Той какво ще прави, не знам, не знам. Сигурно много ще го е срам да му гледат устата и ще трябва да сменя личната карта, че и там е с маска...

Армен Попов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.