В Испания ли е Борисов и по каква работа е там, ако е в Испания?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-ispaniya-li-e-borisov-i-po-kakva-rabota-e-tam-ako-e-v-ispaniya/13923 SvobodnoSlovo.eu
В Испания ли е Борисов и по каква работа е там, ако е в Испания?

До този момент не е публикувана или оповестена по друг начин официална информация дали премиерът Борисов е в Барселона - на разпит в прокуратурата, полицията или друга служба на Испанското кралство. В публичното пространство обаче, се появи снимка на правителствения аероплан, който е паркиран на някакво летище в Барселона и втори ден събира лъчите на щедрото каталунско слънце. Не е известно дали снимката на "Фалкон"-а е автентична, но, ако е, възникват въпроси:

1. Летял ли е Борисов на борда на правителствената машина?

2. В Испания ли е Борисов и по каква работа е там, ако е в Испания?

3. Колко струва полетът на "Фалкон"-а от София до Барселона - гориво, възнаграждение на екипажа, чай, кафета, други напитки, сандвичи и ядки, летищни такси и пр. и как ще бъдат отчетени тези разходи?

4. Ако допуснем, че Борисов не е привикан на разпит в Барселона, но е там по други причини, какви са тези причини? Частни, държавни или други?

5. Защо пресслужбата на Министерския съвет мълчи по тези въпроси?

Разбира се, на фона на стотиците и хилядите пакости, безчинства, вреди и щети, един полет на премиера - Шут до Барселона и обратно изглежда като детска игра. Но все пак българските граждани имат правото да знаят дали техния премиер е в Испания и какво точно прави на територията на братското нам кралство.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.