В личните документи на всеки християнин в Саудитска Арабия - работещи там граждани на други страни - изрично е записано, че е християнин

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-lichnite-dokumenti-na-vseki-hristiyanin-v-sauditska-arabiya-raboteshti-tam-grazhdani-na-drugi-strani-izrichno-e-zapisano-che-e-hristiyanin/119479 SvobodnoSlovo.eu
В личните документи на всеки християнин в Саудитска Арабия - работещи там граждани на други страни - изрично е записано, че е християнин

В личните документи на всеки християнин в Саудитска Арабия - работещи там граждани на други страни - изрично е записано, че е християнин. 

За всеки християнин има редица ограничения, сред които забрана да посещават свещени за мюсюлманите места. 

Втора категория хора - това на практика пише в техните лични документи. 

Не сте чували за това, нали?

И аз не бях чувал. 

Не сме и длъжни. 

И в европейските институции не са чували, и в правозащитните организации не са чували - а точно те са длъжни да са чували. 

Не им пука. 

Просто да знаете, когато чуете следващият път за ислямски демонстрации по европейските улици.

Знаете ли какво ще се случи на протестиращи християни по улиците на ислямски страни? 

 Изобщо представяме ли си, че това е възможно?

Не, нали? 

Защо тогава в Европа се допуска всичко, което разрушава Европа? 

И докъде ще ни доведе това?

Александър Урумов

12 Коментара

онуфри

9 months before

В Европа не се пише това в личните документи, но /примерно/ в Германия при регистрация по местоживеене в кметството се попълва формуляр, в който има поле "религия". И съответно при вписана каквато и да е религия, се взима всеки месец съответния религиозен данък /вкл. за мюсюлмани/ автоматично от заплатата. Във Франция също има църковен данък и вероятно в повечето католически и протестантски държави. Посетили САЩ са ми казвали, че при запознанство младежите се питат, не "каква музика слушаш", а "коя църква посещаваш". Излиза, че България е много по-светска, от колкото си мислим.

Коментирай

Червената шапчица

9 months before

Българската художествено-творческа интелигенция - поети, артисти, писатели, певци, танцьори и всичката останала сволач стоят тихо, мирно и кротуват, за да видят накъде ще задуха вятъра и кой ще им даде малко пари за бездарните им изяви. Като прибавим една купчина професори, академици и генерали става страшно. Най-добре е да се занимаваме с Москва, Кремъл и Путин.

Коментирай

Червената шапчица

9 months before

Кажете нещо за Радка Аргирова или за вирусологът от БАН проф. Радостина Александрова и Елисавета Белобрадова (Letiashtata Kozzila Erato). Къде е Ангел Кунчев? Йоана Левиева Сойър ще се развежда. Каква е причината? Явор Божанков е новата й любов, май… А Дебора ходи ли на училище или работи като барманка в нощво заведение, или просто работи на повикване с 400 шева...

Коментирай

Димитър

9 months before

Урумов, кажи за християните в Израел и за отношението към тях там, както и за дискриминацията, подкрепена със законодателство! Че там не знам дали и втора категория са... Защо бе, Урумов, им беше забранено да служат в армията? Което се промени от скоро, просто защото няма вече кой да служи там, демографския проблем в Израел е сериозен, нали знаеш? И допряха и до презряните християни... Най-голямото социално клеймо в Израел е "християнин"! Така че оста ви Саудитска Арабия на мира!

Коментирай

Червената шапчица

9 months before

Учителката казала на децата: - Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно". На следващия ден всички вдигат ръце. Учителката казва: - Кажи ти, Иванке. Иванка започва: - Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство. - Седни Иванке, отличен. Кажи ти Марийке. Марийка започва:... - Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство. - Отлично, Марийке, седни си. Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата. Иванчо започва: - Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. Очевидно е срала.

Коментирай

Червената шапчица

9 months before

Този автор, дето е на снимката, беше партиен секретар на един шивашки цех.

Коментирай

Този "автор" не знам защо се напъва . . .

9 months before

Нито е "автор", нито е "интеУект" . . . Не знам защо такива хора се напъват да пишат . . . За мен това е противно на всяка логика . . . Стой си в кочината и си мери гръдната обиколка на прасето . . . Може и марулята да прекопаеш . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.