В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-makedoniya-uspeshno-e-sazdadena-nova-naciya-osnovanata-na-balgarofobiyata/54930 SvobodnoSlovo.eu
В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията

Скъпи приятели,

Трябва да знаете, че може би битката за Македония е изгубена. Там откровено ни мислят за татари. Абсолютно отказват да гледат фактите. Тотално им е изменено съзнанието. Това е фактически УСПЕШНО създадена нова нация. Те просто отказват да гледат фактите. Всеки опит да се посочи някакъв абсурд, се атакува с възможно най-голямата злоба и омраза.

В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията.

Мисля, че трябва да спрем да се занимаваме с тях и просто да ги изолираме. Да уведомим ЕС, че подобна държава е несъвместима с България като член, и че тя НИКОГА няма да влезе, поне докато ние сме вътре. И да ги оставим да се оправят. Да си търсят друг път.

Може би един ден албанците ще станат мнозинство и ще ни станат съсед. С тях можем да се разберем - различен народ са, но са нормален народ. Не са основани на българофобия.

Също така - би следвало да блокираме и Сърбия за ЕС, защото би било несериозно да спираме Македония, а тя да влезе като част от Сърбия или нещо подобно.

Опитвам да просвещавам в Македония, харча и пари за това - не много, но харча.

Много е трудно. Просто българите сме успешно разгромени там. Съществува македонска нация, но по-лошото е, че тя е българофобска. И политиците им нищо не могат да направят, защото мозъците вече са промити. Политиците следват общественото мнение...

Очевидно мястото на Македония е извън ЕС, и то за доста дълго напред - поне докато не се създаде Велика Албания, заедно с част от самата Македония...

...

Добри Божилов, писател

Автор на "Сенките" - роман за Гоце Делчев и конспиративния му гений...

13 Коментара

Доброглас

преди 5 месеца

Както казва поп Кръстьо, набеден за предател на Левски: „Коги да е, истината ще излезе наяве“. Защото и в Евангелието Исус казва: „Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе наяве.“ (Лука 8:17). И на надписа на кан Пресиян в християнската базилика на Филипи пише: „Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда. На християните (разб. гръко-визант. ортодокс – бел. на Иван Момчев) българите направиха много добрини.И християните ги забравиха, но Бог вижда.“

Коментирай

Николова

преди 5 месеца

Не знам дали господин Божилов ще прочете коментара ми , но аз ще бъда напълно откровенна и ще го напиша . Спрете да отричате македонците и да се държите като фашисти . Запознайте се със истинските факти кога се е зародил Македонизма и спрете да лъжете че Комингерна е пребил всички българи за да ги направи македонци . В България в Гърция в Сърбия в Албания сега днес има македонски малцинства . Спрете да си затваряте очите пред това . Никога не е било и никога няма да бъде във войната за асимилицаия над македонците българия победителка защото те не са българи а славяномакедонци както е казал в българския парламент основателя на бъл работническа партия Димитър Благоев .

Коментирай

Доброглас

преди 5 месеца

Г-жо Николова, прочетете книгите на Владимир Сис (чех), както и „Войната се завръща“ на Анри Пози (французин), за да се запознаете по-добре с историята. Македонистите така и не успяха да обяснят как от 20. век братът в Сев. Македония е древен македонец, а сестрата в България – чистокръвна българка. Една и съща майка ги е раждала. Но дори и това не е главното. Главното е защо македонизмът е винаги подплатен със силна омраза към българите, че дори без нея не може да съществува.

Коментирай

Николова

преди 5 месеца

Вижте какъв оксиморон Добри Божилов пише за българофобия ,но не забелязва болната си македонофобия и щял да чака албанците да ги претопят .Това е болен човек Моя съвет е да престане да се занимава с македонците , а да се съсредоточи към най болната нация най бързо изчезващата най циганизираната - българската И да не бере гайле за македонците защото злото което им ще му се върне върху неговата нация .

Коментирай

Николова

преди 5 месеца

Под ръководството на Тодор Живков е имало запевед в България за забрана на всичко македонско както и към турците Забрана на македонските песни , много хора с македонско самосъзнание са били вкарвани в лагерите .Думата македонски е била със заповед със "пирински" ..сякаш Македония е само Пирин .Много авторски песни написани от автори от Македония днес се представят за български нар песни и на тях вият нескопосани певци без да плащат и едно евро за авторски права .Така облъчватпростолюдието че всичко македонско е тяхно .Не няма да спрете Македония към ЕС защото Европа е за зачитането на македонците И не само това но за в бъдеще България ще бъде съдена за терор над македонското малцинство и ще изплаща милиони левове за авторски права над откраднатите песни от Македония .

Коментирай

Иван Пеев

преди 5 месеца

Г-жо Николова, Време е да възстановим историческата истина. Така наречената Македония е населена с българи, Беломорска тракия е населена с погърчени българи, Одринска тракия е в основата си от българи. Трябва да се борим за правата и свободите на нашите братя, а не да "клякаме" пред всяко антибългарско действие. Щом в страната ни може да има новини на турски език, най-малко новини на български език трябва да има и в така наречената официална македонска телевизия, в националните телевизии на Турция и Гърция. Ако не се борим за нашите братя, ако потъпкваме историята за да угодим на "европейски" сили, значи не сме народ. Аз съм за реферемдум за преразглеждане на всички междудържавни договори от 1878 година насам, касаещи страната ни! Време е да възстанем!

Коментирай

Чичо

преди 5 месеца

Г-жо Николова, явно е, че писането ви се удава повече от мисленето! Глупостите в писанието ви от преди час издават тотална омраза към българите, може би само по паспорт се водите бъргарка!? Освен да пишете, няма да е зле да се напънете малко и да четете - преразказите на мама и тате няма много да ви помогнат! По македонския въпрос има документи и от преди 1923-25 година - достъпни са! А пък ако се сетите кои са братя Миладинови и Яворов, ще е само от полза.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 5 месеца

До Николова: Македонците ще бъдат претопени от албанците, само и единствено от собствената си глупост? Както българите ще бъдем претопени от циганите! - по същата причина. А, Вие г-жо Николова бъдете спокойна! И България и Македония ще изчезнат, но не това е важното! Важно е американските отрепки навреме да се качат в самолета, а не да висят по колесарите като в Афганистан.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Г-жа Николова, Какви са тия смешки? Нещо да кажете за Хераклея Синтика до Рупите? Управлявана от българина Александър Македонски? Изобщо ходила ли сте там?! Аман от българофоби! Поредния чворош трол.

Коментирай

Николова

преди 5 месеца

Не ги мразя българите , все пак живея в България . Мразя българските политици лъжците фашистите , шовинистите които не зачитат основни човешки права .Приличат ми на украинските нацисти които забраняват всичко руско и които 8 години избиваха руснаците в Донбас .

Коментирай

Николова

преди 5 месеца

Мина не само съм ходила а съм родена на метри от там ...от града на мак.царе . Това е Македония и се говори македонски а не български сред хората там напълно идентично със хората от Струмица ...като две капки вода сме ...славяномакедони според древните елини различни от тюркотатарите булгари .Питай гърците руснаците и ще ти го потвърдят Другото е фашистка бг пропаганда и долна лъжа . Харесва ми отчаяния глас на Добри Божилов ...хвърлял пари и накрая нъцки ...македонци си оставали ха ха .

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Това, че живеете в България не Ви прави българка! Обиколете и си научете историята- българска! И не ми разказвайте повече приказки от 1001 нощ! П.П. Сегашните продатели и ликвидатори на фирмата българия.ко, прилежащите природни ресурси, земя и оФце прави ли я българска?! Не! Кирето продаде днк на българите на амазон. Това направи ли го българин? Не! Ликвидацията на фирмата е на финала! Целта е да бъде вкарана в дългова криза- вече тече процес по изграбването на земите, водите и въздуха! Кви пет лева ми въртите? Вие сте никой! Нямате страна! Следва фронта и касапницата! Тъпаци! Разбира се, това, че ви търгуват егенетата на борсата като добитък- е дълбока теория на конспирацията! “Тежко, брате се живее сред глупци неразбрани”.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Какъв македонски език бе, хубавице?! Много си заблудена, жено! Промит ти е гладкия мозък! Остава и ти да ми сервираш, че княз Самуил е македонец и Христос и той! Заслужавате си ада- скоро ще ви се стовари на главите заради лъжите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.