В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-makedoniya-uspeshno-e-sazdadena-nova-naciya-osnovanata-na-balgarofobiyata/54930 SvobodnoSlovo.eu
В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията

Скъпи приятели,

Трябва да знаете, че може би битката за Македония е изгубена. Там откровено ни мислят за татари. Абсолютно отказват да гледат фактите. Тотално им е изменено съзнанието. Това е фактически УСПЕШНО създадена нова нация. Те просто отказват да гледат фактите. Всеки опит да се посочи някакъв абсурд, се атакува с възможно най-голямата злоба и омраза.

В Македония УСПЕШНО е създадена нова нация, основаната на българофобията.

Мисля, че трябва да спрем да се занимаваме с тях и просто да ги изолираме. Да уведомим ЕС, че подобна държава е несъвместима с България като член, и че тя НИКОГА няма да влезе, поне докато ние сме вътре. И да ги оставим да се оправят. Да си търсят друг път.

Може би един ден албанците ще станат мнозинство и ще ни станат съсед. С тях можем да се разберем - различен народ са, но са нормален народ. Не са основани на българофобия.

Също така - би следвало да блокираме и Сърбия за ЕС, защото би било несериозно да спираме Македония, а тя да влезе като част от Сърбия или нещо подобно.

Опитвам да просвещавам в Македония, харча и пари за това - не много, но харча.

Много е трудно. Просто българите сме успешно разгромени там. Съществува македонска нация, но по-лошото е, че тя е българофобска. И политиците им нищо не могат да направят, защото мозъците вече са промити. Политиците следват общественото мнение...

Очевидно мястото на Македония е извън ЕС, и то за доста дълго напред - поне докато не се създаде Велика Албания, заедно с част от самата Македония...

...

Добри Божилов, писател

Автор на "Сенките" - роман за Гоце Делчев и конспиративния му гений...

13 Коментара

Доброглас

преди 1 година

Както казва поп Кръстьо, набеден за предател на Левски: „Коги да е, истината ще излезе наяве“. Защото и в Евангелието Исус казва: „Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе наяве.“ (Лука 8:17). И на надписа на кан Пресиян в християнската базилика на Филипи пише: „Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда. На християните (разб. гръко-визант. ортодокс – бел. на Иван Момчев) българите направиха много добрини.И християните ги забравиха, но Бог вижда.“

Коментирай

Доброглас

преди 1 година

Г-жо Николова, прочетете книгите на Владимир Сис (чех), както и „Войната се завръща“ на Анри Пози (французин), за да се запознаете по-добре с историята. Македонистите така и не успяха да обяснят как от 20. век братът в Сев. Македония е древен македонец, а сестрата в България – чистокръвна българка. Една и съща майка ги е раждала. Но дори и това не е главното. Главното е защо македонизмът е винаги подплатен със силна омраза към българите, че дори без нея не може да съществува.

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Г-жо Николова, Време е да възстановим историческата истина. Така наречената Македония е населена с българи, Беломорска тракия е населена с погърчени българи, Одринска тракия е в основата си от българи. Трябва да се борим за правата и свободите на нашите братя, а не да "клякаме" пред всяко антибългарско действие. Щом в страната ни може да има новини на турски език, най-малко новини на български език трябва да има и в така наречената официална македонска телевизия, в националните телевизии на Турция и Гърция. Ако не се борим за нашите братя, ако потъпкваме историята за да угодим на "европейски" сили, значи не сме народ. Аз съм за реферемдум за преразглеждане на всички междудържавни договори от 1878 година насам, касаещи страната ни! Време е да възстанем!

Коментирай

Чичо

преди 1 година

Г-жо Николова, явно е, че писането ви се удава повече от мисленето! Глупостите в писанието ви от преди час издават тотална омраза към българите, може би само по паспорт се водите бъргарка!? Освен да пишете, няма да е зле да се напънете малко и да четете - преразказите на мама и тате няма много да ви помогнат! По македонския въпрос има документи и от преди 1923-25 година - достъпни са! А пък ако се сетите кои са братя Миладинови и Яворов, ще е само от полза.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

До Николова: Македонците ще бъдат претопени от албанците, само и единствено от собствената си глупост? Както българите ще бъдем претопени от циганите! - по същата причина. А, Вие г-жо Николова бъдете спокойна! И България и Македония ще изчезнат, но не това е важното! Важно е американските отрепки навреме да се качат в самолета, а не да висят по колесарите като в Афганистан.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Г-жа Николова, Какви са тия смешки? Нещо да кажете за Хераклея Синтика до Рупите? Управлявана от българина Александър Македонски? Изобщо ходила ли сте там?! Аман от българофоби! Поредния чворош трол.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Това, че живеете в България не Ви прави българка! Обиколете и си научете историята- българска! И не ми разказвайте повече приказки от 1001 нощ! П.П. Сегашните продатели и ликвидатори на фирмата българия.ко, прилежащите природни ресурси, земя и оФце прави ли я българска?! Не! Кирето продаде днк на българите на амазон. Това направи ли го българин? Не! Ликвидацията на фирмата е на финала! Целта е да бъде вкарана в дългова криза- вече тече процес по изграбването на земите, водите и въздуха! Кви пет лева ми въртите? Вие сте никой! Нямате страна! Следва фронта и касапницата! Тъпаци! Разбира се, това, че ви търгуват егенетата на борсата като добитък- е дълбока теория на конспирацията! “Тежко, брате се живее сред глупци неразбрани”.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Какъв македонски език бе, хубавице?! Много си заблудена, жено! Промит ти е гладкия мозък! Остава и ти да ми сервираш, че княз Самуил е македонец и Христос и той! Заслужавате си ада- скоро ще ви се стовари на главите заради лъжите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.