В момента въпросът дали Кирил Петков е извършил държавна измяна, се разглежда при закрити врати в Народното събрание

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-momenta-vaprosat-dali-kiril-petkov-e-izvarshil-darzhavna-izmyana-se-razglezhda-pri-zakriti-vrati-v-narodnoto-sabranie/2388 SvobodnoSlovo.eu
В момента въпросът дали Кирил Петков е извършил държавна измяна, се разглежда при закрити врати в Народното събрание

В момента въпросът дали Кирил Петков е извършил държавна измяна, се разглежда при закрити врати в Народното събрание. Надявам се, ако има доказателства за това, всички български граждани да бъдат запознати, а прокуратурата да предприеме необходимите действия.

Македония е част от България. Ние няма да предадем българите, които са се били за свободата на България, а сърбоманската фиксдържава РСМ обявява за македонци. Няма да предадем и българите, които знаят какви са и живеят там. Няма да позволим подмяна на историята, културата и държавността ни.

Кирил Петков така и не разбра българите и българското. Баща му каза, че Канада им била дала много повече. Затова - оставка, арест, затвор и пращане да си излежава присъдата в Канада!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.