Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/valnuvashta-e-sadbata-na-bivshata-manekenka-ot-barselona-i-kak-izchezna-luksozniyat-y-butik/13333 SvobodnoSlovo.eu
Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик

Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик. Няма драма, със сигурност ще изникне друг, някъде другаде.

Ако се разходи човек из София по молове и из центъра, ще види още много такива луксозни бутици, в които влизат по трима души на ден и работят на пълна загуба. На много такива Борислави с по някое извънбрачно дете или просто държанки, богати спонсори са им намерили работа. Тъй върви светът. Само че богатите си плащат. А за Пунта Мара съм сигурен, че е накиснал приятелите си да налеят там пари, а не ги е възмездил напълно, както е обещал. Един даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания.

Интересно, дали някой ден ще се разприказват, защото със сигурност им е писнало.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.