ВЪПРОСИ, ОТГОВОРИТЕ СА ОТ ВАС!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vaprosi-otgovorite-sa-ot-vas/4889 SvobodnoSlovo.eu
ВЪПРОСИ, ОТГОВОРИТЕ СА ОТ ВАС!

В името на България, моля психодесните, които пръскат лиги и злъч по медиите, да се озаптят малко. Защото при проблем те ще се изнесат /ако могат/ при краварските си господарии, а ние - българите, ще платим цената на предателството им към българските национални интереси!

Иска ми се да питам хотелиерите и всички по Черноморието - колко американски туристи се договориха да почиват тази година при Вас? Колко печелите от руски такива на година?

Да попитам шофьорите - готови ли сте да карате колата си само по празници и при цена 10 лева на литър?

Да питам производителите, които са на газ - като спре газта, какво правите? Или когато трябва да плащате в злато за нея?

Да питам българските офицери - готови ли сте да се биете срещу Русия, която ни освободи от турско робство? И ако сте готови - с какво, по дяволите, след като сегашните ни съюзници ни накараха да нарежем оръжието, което руснаците ни подариха?

Да питам къде са ни чертежите на прескъпите и остарели американски самолети?

Да питам българските търговци и производители знаят ли какъв пазар изгубиха от санкциите срещу Русия, която харесва българските стоки? И не налага квоти и изисквания като ЕС, на който се кланяме във вярност?

Да питам българските семейства - с думите на психодясната сган ли ще топлите децата си, когато спре тока?

Да питам българските майки - готови ли сте да пратите синове и мъже на фронта срещу Русия?

Да питам българските пенсионери - при галопиращата инфлация и очертаваща се вече енергийна криза как ще оцелеете?

Да питам психодесните български политици и общественици - КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ, КОГАТО ДОЙДЕМ ЗА ВАС?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.