ВЕЧЕ СТАВА ДОСАДНО. ЩЕ ГОНИМ МИХАЛЯ, ДОКАТО НЕ ЗАЛОВИМ НЯКОЙ СКИТНИК, ДА МУ ЛЕПНЕМ ТЕРОРИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/veche-stava-dosadno-shte-gonim-mihalya-dokato-ne-zalovim-nyakoy-skitnik-da-mu-lepnem-terorizam/54049 SvobodnoSlovo.eu
ВЕЧЕ СТАВА ДОСАДНО. ЩЕ ГОНИМ МИХАЛЯ, ДОКАТО НЕ ЗАЛОВИМ НЯКОЙ СКИТНИК, ДА МУ ЛЕПНЕМ ТЕРОРИЗЪМ

Вече става досадно. Продължаваме да твърдим, че има зловеща организация, която е замислила хибридни атаки. Което се класифицира като терористичен акт, защото цели паника и безпокойство в обществото. Но заловените деца не били част от тази организация

Ще гоним Михаля, докато не заловим някой скитник, да му лепнем тероризъм. Клетникът сигурно няма да знае как се пали компютър, но няма значение.

Богомил Бонев

2 Коментара

Зелена брада

преди 1 година

Прав си Бонев, но по принцип компютър "се пали" както се пали печка - с кибрит....

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Отново приказки около .... знаете какво. Истината, няма доказателства за представителност на избраните депутати!!! Не зависимо под какъв предлог, ако депутат не избран с поне 67% от гласовете на всички гласоподаватели, той е НЕЛИГИМИТИНЕН!!!! Не може да говорим за НАРОДЕН преставител, за лице (или друга част от тялото) избано с 10-15 процента от гласовете на народа. Допускането на стотина партии, субсидирането на всеобразни индивиди, говори за едно - безобразно харчене на народни пари! В политиката има две направления - ляво и дясно. Това по средата е като онова между краката, готово да ви прее... Мислете, сънародници, мислете и действайте. Нуждаем се от демокрация, а не от партикрация или депукрация!!! За сегашните избори бих призовал - не гласувайте. Докато не се провила сегашната партократска, зависима от пари система, страната ни няма да се подобри. Никой избан, избори до дупка, и който издържи - народът или корумпираните патии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.