Видяхме им промяната, видяхме им дипломите, видяхме им и пикливия Харвард, с който толкова се тупаха в гърдите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vidyahme-im-promyanata-vidyahme-im-diplomite-vidyahme-im-i-pikliviya-harvard-s-koyto-tolkova-se-tupaha-v-gardite/4470 SvobodnoSlovo.eu
Видяхме им промяната, видяхме им дипломите, видяхме им и пикливия Харвард, с който толкова се тупаха в гърдите

От ранна утрин Фейсбук ме залива със снимки и клипчета на множества от хора, които се редят и блъскат пред и в магазини. Истерията била за олио. Искали да си купят. И се чудя - по колко литра олио "пият" на ден?

Бутилка олио я ползвам месец, понякога месец и половина. С 12 литра ще изкарам цяла година. Пък и каквото и да е увеличението, все пак за месец да дадеш с 2 лева повече, не е болка за умиране, въпреки че не е приятно.

И не са виновни хората, че не вярват на управляващите. Виновни са управляващите, защото, откакто са дошли на власт преди 3 месеца, не са спрели да лъжат. Видяхме им промяната, видяхме им дипломите, видяхме им и пикливия Харвард, с който толкова се тупаха в гърдите.

Измамниците и крадците си остават измамници и крадци и не могат дълго да го прикриват, представяйки се за нещо различно, каквито и CV-та да развяват. Същото се отнася и за простия човек: колкото и учебници да прочете, няма значение, защото не разбира написаното.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.