ВИДЯХТЕ ЛИ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vidyahte-li/19939 SvobodnoSlovo.eu
ВИДЯХТЕ ЛИ?

Видяхте ли поне една от така наречените "национални телевизии" да отрази публикуваните документи от Биволъ за установените от КОНПИ стотици хиляди лева незаконни доходи на Цветан Цветанов и манипулирането на проверката с цел нейното прекратяване? Документите получени от БОЕЦ бяха анализирани, проверени и публикувани от биволите и показват схемата по която КОНПИ прикрива престъпленията на нашите управлници. Документите разкриват и какво се съдържа в думите на Цветанов "няма кой да ме накаже"! Цветанов си избра Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ, а Пламен Георгиев крие имотните, данъчни и финансови престъпления на Цветан Цветанов. Така както Борисов си избра Цацаров и той прикрива престъпленията на мутрата и бандата му. И както Пеевски, Доган, Златев, Минев, Гергов, Божков, Бориславова, Маджо и тн. си избраха Борисов и той им пълни офшорните сметки с нашите пари! Това е кочината в която превърнаха държавата ни - институции няма, има блато в което, като свински черва се преплитат корупция, интереси и престъпни схеми.

А какво избраха телевизиите - НОВА, БТВ И БНТ?

Избраха да превиват гръб пред мафията, да слугуват на много господари и да изпълняват поръчките им. Дръжките на микрофони вече стават само дръжки. И микрофони не останаха. Защото господарите им се крият и не дават интервюта. Само не знам до кога и чий ще го крепят дръжките? Плачаинката се обръща и когато утре господарите им паднат от власт какво ще правят? Първи ще почнат да ги плюят и да го играят борци срещу корупцията, след като години наред са крепили властта на мафията. САМО ЧЕ и слугите, и дръжките ще плащат солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления!

Отново им дигаме топката и имат шанс и избор - да продължат да мишкуват и слугуват, или да поставят Истината и интереса на обществото над страховете и слабостите си.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

В четвъртък - 04.04. от 16.00ч. гражданите излизаме срещу мафията пред Министерски съвет, за да им кажем и покажем - ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ!

#ИмаКойДаВиНакаже

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.