ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vie-seriozno-li/12402 SvobodnoSlovo.eu
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?

СЗО направи изявление, че препоръчва на властите в държавите да следят за вредни последици от ваксината срещу ковидясвана? Гледам и не вярвам на очите си. Нали ни твърдите, че са изпитани и безопасни? Че са тествани? Че нЕма проблеми? Що така става?

А сега се замислете какви милиарди евро се въртят покрай тези ваксини. И това, че производителят и съответната държава няма да носят никаква отговорност, ако ще и на зомби да станете след боцкането. И си представете, че трябва да се оплачете от вредните странични ефекти на ген. Годжи, на ген. Онуй /премиерин на Територията/ или на произволно избран лекар, който ще си получава парите за ваксиниране.....В България болните умират пред болниците, защото здравето е превърнато в търговия. Как мислите, ще реагира властта и здравната система, ако започнете да мрънкате за странични ефекти? Или пък да мрънкат близките ви, защото вие сте яко измрели от грижата на държавата?

Защо аз няма да рискувам с тази авантюра със здравето ни:

1. Ковидът не е смъртоносен, процентът на смъртност е малко по-висока от обикновен грип.

2. Ваксината не е изпитана за дълъг период от време, не се знаят съставките и как е направена. И например един от производителите е силно компрометиран за корупция.

3. Първите наблюдения върху ваксинираните показват, че алергичните имат проблем. Има и други странични ефекти и то веднага след поставянето. А след година?!?

4. Производителят държи да не носи отговорност за странични ефекти на ваксината. Тоест, дори с нея да избият цялото човечество, никой виновен няма! Това прилича не на презастраховане, а а сигурност, че ще има проблеми.

5. Срещу много по-смъртоносни болести ваксини и лекарства няма, а тук нещо се разбързаха. Там, където се въртят едни пари, винаги се съмнявам. Обикновено с основание.

6. В социалните мрежи и интернет се трият всички публикации срещу ваксините и съмненията за ковида. Тоест, няма нормална дискусия, а едностранчиво се представя само тяхната гледа точка.

И последно......НЕ ВИ ВЯРВАМ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.