Винаги, винаги, винаги Западът подкрепя убийците! Доказано в историята. Затова и променят историята

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vinagi-vinagi-vinagi-zapadat-podkrepya-ubiycite-dokazano-v-istoriyata-zatova-i-promenyat-istoriyata/4130 SvobodnoSlovo.eu
Винаги, винаги, винаги Западът подкрепя убийците! Доказано в историята. Затова и променят историята

Байдън каза, че се създава нов световен ред, който Америка отново щяла да оглави. Аз многократно, почти всеки ден, обяснявам как се говорят разни неща само за пред телевизионните армии, които трябва всеки ден да вземат своята доза наркотик и да вярват на всичко казано им в телевизорите и да го изпълняват без да се замислят. Да, нов световен ред идва. Но той няма да бъде оглавен от САЩ! Сегашните страни членки на НАТО ще съставляват 15% от този нов свят и нито една от тях няма да го оглави!!! Обещавам, че до два месеца ще видим и чуем коренно преобръщане на информациите, които сега се изливат през телевизиите. Никаква цензура във фейсбук или в кабелните оператори няма да спре избиването на истината за Русия, светът и всички останали. Ще се удавите в светлина и никой няма да може да се оправдае, че нещо не е знаел!

Единственото, което НАТО успя да измисли е, да "зареди" няколко послушни държавки с войници. Полша, Румъния, Унгария (тук с големи букви обръщам внимание за вездесъщия Орбан, който се има за борец, но е същото лайно като нашите), България и Словакия. Излишно е да се коментира! Управлението на България е безобразно по абсолютно всички точки! Толкова двулично, че лице не им остана! Разбира се, че снощния протест в София беше добре организиран от Соросоидите.

България щяла да купува газ в рубли!

Как Манол Глишев все още не е отрязъл главата на министъра за тези думи? Как Татяна Криспи не се е изпикала все още върху него? Как Диана Дамянова не е наредила цензура в министерството на енергетиката между две дози уиски?

И аз се питам, откъде България ще вземе рубли и главно защо, нали сме осигурени от нашите надеждни евро-атлантически партньори, защо ще харчим рубли, които скоро ще станат безценни както бяха доларите в соца. Не ми вярвате, че ще се бием за рубли? Че ще даваме мило и драго за рубли? Ми не ми вярвайте! Скоро ще го преживеете!

Винаги, винаги, винаги Западът подкрепя убийците! Доказано в историята. Затова и променят историята. Западните лидери са тотално невежи и точно затова изключително нахални и по много точки се изживяват като господари на света. Но не са! Уверявам ви, независимо как изглежда, вече не са господари на света. И все повече ще губят и власт, и влияние и пари. Не знаете, че разследването срещу Хилъри Клинтън е към края си, не знаете? И тя ще бъде доказано осветена като престъпник срещу човечеството, лично отговорна за смърта и страданията на милиони в Близкия Изток. Ми не знаете, това в Нова го няма като новина. Но ще се чуе.

Не знаете, че разследването на сина на Джо Байдън Хънтър за злоупотреба с влияние и корупция в Украйна е подновено и има нови доказателства за връзки с престъпния украински свят? Скоро ще чуете и това.

Не знаете, че Мадлин Олбрайт на 60 години спеше с 30-годишния Хашим Тачи, за да разбият Югославия и да създадат мюсюлмански анклави на Балканите и да усилят албанското присъствие, което доведе до изграждането на най-голямата американска база в света, тази в Косово, както и в Албания, която изграждат сега, а Хашим Тачи го сложиха министър председател след като мина през леглото на чудовището, не знаете? Ето, казах ви. Ама тя била заминала, за мъртвите или добро или нищо? Вероятно затова НИКОЙ НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ХИТЛЕР?!? Между другото замина си в деня на годишнината от поредната американска агресия в света, тази в Югославия. От американските операции за мир само през периода след Втората световна война са загинали над 20 милиона души!!!

Да, идва нов свят и ред.

Да видим.

Газът ще се купува с рубли.

Петролът ще се купува с юани.

Това идва.

Идва нов световен икономически форум, ново Г-20 и Г-7, ако трябва.

Идва нова Световна търговска организация.

Ето основите на новия ред, четирите стълба - Русия, Иран, Китай, Индия! Около тях гравитира Близкия Изток, Латинска Америка, Африка, Централна Азия, Прикаспийския басейн.

Америка, Европа и Австралия отиват в периферията на света.

Който не харесва това, може да продължи да слуша мухлясалите мозъци от бившето и настоящи СДС, както и Соломон Паси.

Русия се очиства от токсините на световния глобализъм. Както гладът чисти и укрепва тялото, така и Русия първа ще се очисти от отровите на либералния Запад. Вече падат глобалистките токсични клетки. Като Чубайс, който се уплаши и избяга. Стожерите на ФДС в Русия - директорът на ЦБ на РФ Нибиулина и финансовият министър Силуанов, ще свършат още малко работа за Путин и след това ще бъдат предадени на техните господари. Ето един маркер - Когато Путин замени Нибиулина със Сергей Глазнев, тогава ще е Но аз знам едно, руската контраатака срещу Федералната Резервна Система, главата на глобалната световна престъпна хидра, която държи в затвор икономиката на цялата планета. Засега Глазнев работи по създаването на нормите икономически трасета на Русия. И сврързването им с Китай, Иран и Индия. Колосална работа!

ВСЯКА РЕАКЦИЯ НА РУСИЯ СРЕЩУ САНКЦИИТЕ НА ЗАПАДА Е СИГУРЕН ПОРЕДЕН УДАР ВЪРХУ АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ДЕДОЛАРИЗАЦИЯ НА СВЕТА. Случайно или нарочно, съвсем ясно е, че Западът се самоубива чрез санкциите, които ще разрушат досегашния финансов ред. Зная, много хора това изобщо не го разбират. И ще продължат да виждат обратното. Но това не променя фактите и посоката на процеса. Западния финансов строй отива в историята!

България е видяла всичко в своята история. Но горене на чужд флаг вижда за пръв път! Нямам какво да кажа на шпиц командите на Глишев и Радан. Вие за мен не съществувате!!!

А, за малко да забравя!

Когато не се ваксинирахме, бяхме простаци. Целият цивилизован свят се ваксинирал. Само ние не. Сега е същото! Като не искаме да се праща оръжие на украинските нацисти, с които се бие Путин, пак сме простаци. А цивилизованите пак сте вие, които искате да изпращате оръжие на хора, които разпъват руснаци на кръст с пирони и ги изгарят живи. Не знаехте? Ами нали сте много цивилизовани, защо не знаете?

Но аз знам едно, и то за някои лични мои бивши приятели. Само да имаха възможност, щяха да ме изгорят жива, в това не се съмнявам. Толкова голяма е злобата им!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.