Всъщност истинското предателство е спрямо избирателя, който е очаквал друго от ИТН - да смени главния прокурор Гешев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsashtnost-istinskoto-predatelstvo-e-spryamo-izbiratelya-koyto-e-ochakval-drugo-ot-itn-da-smeni-glavniya-prokuror-geshev/2362 SvobodnoSlovo.eu
Всъщност истинското предателство е спрямо избирателя, който е очаквал друго от ИТН - да смени главния прокурор Гешев

Понеже много се говори за предателство - 5 депутати отказали да бъдат верни на ИТН, под което се разбира - на Слави Трифонов.

Всъщност истинското предателство е спрямо избирателя, който е очаквал друго от ИТН - да смени главния прокурор Гешев (както обеща и Слави дори в интервю пред "Монд"), да "изчегърта" гербаджийството, да демонтира от властта тази "токсична партия" (по Слави Т.).

Вместо да свърши нещо от това, сега ИТН ще гласува с ГЕРБ и ДПС да сваля шефа на парламента и правителството и дори възнамеряват да направят правителство с третия мандат с 20-те си депутати. Не, не е от глупост. Ей това е предателство.

За съжаление ИТН не надскочи партията на Бареков и др. подобни партии, които са сглобени набързо с разни политически номади, минали пред други партии. Затова и лесно се пресипват тук и там - и поотделно като депутати, и като цяла партия - с една коалиция влизат, с друга излизат. И живеят кратко.

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.