ВСЕКИ ДА СЕ ДАВИ САМ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vseki-da-se-davi-sam/12524 SvobodnoSlovo.eu
ВСЕКИ ДА СЕ ДАВИ САМ

Онуй доволно заяви на страницата си във Фейсбук, че щяло да има кредитна ваканция за бизнеса. А като помощ на физическите лица - държавата ни дава уникалния шанс да вземем безлихвен кредит от ББВР до цели 6900 лева. ПрИмоция, душа! Тоест ние, маргиналите, имаме страхотният шанс да задлъжнеем с до почти седем хиляди лева на банки, като не се знае кога ще се възстановят приходите ни. Машаллах, Мутро! Гаврата е пълна!

Бизнесът пък ще се подпомогне с цели 20 % от оборота му за миналата година, а за сектор "Търговия" - с 10 %. Пак бравос! Удобно ли ти е да седиш на задните си части, че от толкова споменаване от знайни и незнайни българи би трябвало да ти е малко некомфортно....

В същото време Министерство на отбраната дава почти 30 милиона лева за катерче, което да пази границата ни по Черно море. Така, де, то това е най-важното. Като дойдат разните му там руски, турски и прочие военни кораби, катерчето ще ни отстрами да ги придружи до най-близкото пристанище. А за центровете за бежанци отново се хвърлят милиони - за храна, санитарни материали, психолози, отопление, охрана.....ми така де, да не са българи да ги оставим да живеят като добичета....

При три милиарда, дадени авансово за таралясниците на американските Му господари, гаврата с бизнеса и българите е огромна. Това са нашите пари, от нашите данъци. А когато ние имаме нужда от подпомагане /е, аз лично нямам - уточнение за троловете, които се чудят/, но виждам колко много хора около мен изнемогват на изпарения от спестяванията си/, Мутрата се хвали колко ни бил помагал. Лично Той!!! С милостиня и трохи, докато той си пълни чекмеджето на наш гръб и ограбва държавата. Само ако спрат бонусите за администрациите, ще могат да подпомогнат двойно повече бизнеса. Ама администрацията са техни хора на хранилка, а бизнесът.....не се знае за кого ще гласуват. Сигурното си е сигурно!

Благодарим ти, Мутро, за милостинята от нашите пари! Ще ти го върнем! На два ката и тъпкано. И то не на избори!

Разплатата тепърва предстои!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.