Всички последствия, включително и за България са последствие единствено и само на започната от Путин война

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichki-posledstviya-vklyuchitelno-i-za-balgariya-sa-posledstvie-edinstveno-i-samo-na-zapochnata-ot-putin-voyna/4745 SvobodnoSlovo.eu
Всички последствия, включително и за България са последствие единствено и само на започната от Путин война

Всяка диктатура и всеки изверг с власт има последователи. Така е устроен света, уви. Но има безспорни факти, които нито про-руските тролове бълващи манипулираща полу-истина, нито повярвалите тяхната отровна дезинформация могат да отрекат:

- Русия нападна с армия от близо 200 000 души Украйна - независима, суверенна и с демократично избрано правителство държава. Варварски акт, който по мащабите си Европа не беше виждала от втората световна война преди 77 години.

- Руските окупаторски сили 6-ти ден не спират да обстрелват големи и малки украински градове и да убиват украински мирни граждани.

- Абсолютно целият цивилизован свят, включително и близките до Русия държави и партии в Европа се обединиха и осъдиха престъпните действия на самозабравилият се диктатор.

- Чрез агресията си спрямо независима Украйна, Путин успя да запише в историята името си на страната на злото, редом до Хитлер, Сталим, Мао…

- Всички последствия, включително и за България са последствие единствено и само на започната от Путин война.

Иво Божков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.