"ВСИЧКО Е САМО СПЕКТАКЪЛ"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichko-e-samo-spektakal/4316 SvobodnoSlovo.eu
"ВСИЧКО Е САМО СПЕКТАКЪЛ"

Доколкото ми е известно, Просто Киро бе учил някакво счетоводство в братска Канада и Харвард - нали нас все ни управляват счетоводителчета, отлично умеещи да превръщат държавните авоари в свои собствени. При ГЕРБ си имахме счетоводител - министър на образованието, счетоводител - министър на здравеопазването и прочие. Не можех обаче да допусна, че наш Киряк (Стефчов) Петков ще се прояви и като пълномащабен театрал - макар че момъкът даваше подобни заявки - четирите му месеца "премиерство" бяха наниз от евтини циркови и актьорски номерца на читалищното равнище на събрата му Наско от "селото на баба и дядо".

Само че едно е да правиш скечове в НС - тая сцена е обръгнала на всякаква долнопробна клоунска  самодейност, а съвсем друго - да се решиш на голямото вечерно представление с фойерверк, устроено снощи в Банкя, в "бърлогата на звяра".

Снощи Кирчо с лекотата на хлапе, намерило на тавана базуката на тейко си, взриви колосална мегатонна бомба с неизчислим тротилов еквивалент. Арестува Баце - нещо, което до вчера и насън не му е идвало наум да стори - въпреки тежките закани, че ще го "лустрира". Заканите са едно, а действията съвсем друго и никой - най-малко пък самият Киро - не очакваше, че в ареста "зрелищно" ще бъде пратен неприкосновеният бандит, свещеното чудовище, богът на поцинкованите кофи и суджуците, служил вярно цели 12 години на същите господари, на които днес служи и ПП. Май само Бойко Рашков, воден от стара вражда, отдавна му беше приготвил белезниците.

Бай Ганьо Банкянски бе "зрелищно" арестуван сред грохота на проклятията и воплите на първите остриета на ГЕРБ, които веднага устроиха жива верига и нощно бдение за божеството си. Сцената приличаше на полицейска акция в циганската махала, където върху полицаите се нахвърлят с дрезгави ревове и клетви до девето коляно разскубани майки, баби, булки, снахи и етърви. Как бе, вчерашен Киро, отведнъж реши да запреш в кауша Великия Вожд Винету, когото трима папи са галили по главата, от когото трепери цяло Българско, притежателя на сто крадени милиарда - част от които  "спинкат сладко" до него на нощното му шкафче, колекционера на златни кюлчета и дългокраки миски, обсипвани от него с диаманти, вили и лимузини? Старото и новоизбрано овчарско куче на ГЕРБ, създател на днешната административна каста от тунеядци, благодетел на златния български милион от мутри и мутреси, на които милостиво е позволил да ръфат мазни парлаци от "баницата" и които в отговор винаги са готови да дадат за него - ако не живота си, то вота си - на всякакви  избори до края на света. Нали с Боко сте от едната страна на барикадата - обслужвате безропотно едни и същи интереси? И после, ГЕРБ е яка шайка, със стройни редици, сплотени от десетилетно съучастничество, а не призрачна мъглявина като ПП ( Пижо и Пендо, Макс и Мориц)?

Майтап, бе българи!

Не се разстройвайте, пийте си спокойно кафето!

"Всичко е само спектакъл", който трябва да послужи за шарен кулис, прикриващ истината за днешните разговори с пристигналия у нас министър на отбраната на САЩ Лойд Остин. Той ще поиска от Киро да прати някакви си дребни системи и установки в Украйна. Нищо работа, бълха ни ухапала - само едно малко, нежно като милувка, участие във войната с Русия.

И правителството на харвардския Киряк, както по всичко личи, е решило да удовлетвори всички искания на американския министър. То вярно, човекът е бая едричък и страшничък, та ако си поиска и друго - и другото ще ни е шубе да му откажем. Откажем? Някой пита ли лакеите за мнението им?

Защо САЩ арогантно искат такива "услуги" от България? Та нашата страна се намира в близост до военните действия, съществува реална заплаха за нейната сигурност, а освен това, за никого в САЩ не е тайна, че българският и руският народ са свързани с братска генетична връзка. Както и българският и украинският.

Ами точно затова!

В сатанинските планове е предвидено  разкъсването на тази връзка, компрометирането на България като непосредствен участник във войната, потапянето й във врящия котел на братоубийството. И в крайна сметка - унищожението на нашата древна държава.

И ето - за да се преглътне робското съгласие на виртуалната управляваща "партия" ПП, кукловодите от Козяк са измислили " легитимация" за лакея си Кирча. Гледай, народе български - неговото правителство защитава националните интереси, то изпълни обещанието си да арестува гербаджийските престъпници. Белезниците за Бат Бойко щракнаха за втори път - първият бе за кражба на кола, вторият за кражба на държава.

Сценаристи от Козяк, вие за кретени ли ни вземате, та ни пробутвате тая  плоска драматургия?

Знаем отлично, че Барба Ганис няма  да моли за цигари в ареста, а ще бъде освободен най-много подир три дни. Защото у нас всяко чудо е за три дни. Бат Бойко ще излезе веднага след като Остин си замине с поисканото.

Та кой ще съди Бойко Борисов? Гешефтурата?

Той ще излезе на бял кон - като "невинен" -  и ще осъди българската държава. Както са я осъдили безброй престъпници в адския период на т.нар. "демократичен" преход.

Унизително е да ни гощавате с такива нелепи представления, майкопродавци! Вие ще паднете от власт - това е неминуемо. Но не заради някакво изфабрикувано "гербаджийско отмъщение", а защото българският народ не може повече да търпи натрапените предатели, които никога не е избирал.

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.