Всичко е театър, а Зеленски е добър артист... Да му мисли ЕС...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichko-e-teatar-a-zelenski-e-dobar-artist-da-mu-misli-es/27042 SvobodnoSlovo.eu
Всичко е театър, а Зеленски е добър артист... Да му мисли ЕС...

Нови рокади в руската армия, и то точно когато Русия бележи някакви успехи. Не ви ли се вижда странно това? Украйна отстъпва, енергетиката и е разбита, идва дори застудяване.

И Путин размести генералите :) Никой не е уволнен, но на Суровикин му сложиха "шапка" - началникът на ГЩ Герасимов. Има и други възстановени генерали от провалените преди това.

Кой прави промени, като нещата вървят?

Ще ви кажа кой - тоя дето воюва не с Украйна, а с Европа. Сега се дава глътка въздух на Зеленски, за да удържи. И хаосът да продължи, докато Европа и Еврото не колабират. Това е съвместният план на Русия и САЩ.

От доста дни не е имало ракетни удари.

За украинско настъпление вече изобщо не се говори, но сега се притъпява руското :)

4000 самолета не летят, 15 хиляди танка стоят паркирани. 1 милион войска гледа.

И сега - дай да върнем малко провалените генерали, че много го закъса Зеленски :)

Всичко е театър, а Зеленски е добър артист...

Да му мисли ЕС...

Добри Божилов 

7 Коментара

ПОЛИНА

преди 10 месеца

На същото мнение съм като автора.

Коментирай

опаа

преди 10 месеца

ЕС сам се съсипва. По-точно го съсипват марионетките управници, отгледани грижливо от сорос и сложени по върховете му, Кой може да оспори техните решения?

Коментирай

Руслан Иванов

преди 10 месеца

По-голяма глупост не бях чел отдавна

Коментирай

Bad Face

преди 10 месеца

Генерал Валери Герасимов е блестящ офицер с богат команден и щабен опит. Девет ордена, от които седем са чисто военни, Герой на Русия, медал "За военни заслуги", командване на 58ма армия във Втората чеченска война и накрая по време на Кримската операция ( без нито един изстрел сложи край на украинското правителство в Крим). Той беше този, който се занимаваше с планирането на тази операция и прехвърлянето на войски за нейното изпълнение. Освен това за генерал Герасимов това е лебедова песен. През 2025 г. той ще навърши 70 години и ще достигне пределната възраст за армейски генерали, генерал-полковници и маршали на военна служба. Така че в своята брилянтна кариера той би трябвало да се интересува от това да сложи запомнящ се край.

Коментирай

Дани С.

преди 10 месеца

Генерален извод: Червенобузите през девет баира се надушват.) За един Прокопиев иде реч. Но я погледнете кумирът на соросоидите как изглежда напоследък: https://www.mk.ru/upload/entities/2022/12/04/19/articles/detailPicture/8a/58/c3/df/47a28bbac491c9d373ae74ec7ab5ff77.jpg

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.