ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-badeshteto-na-balgariya/11816 SvobodnoSlovo.eu
ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Предстоящите избори ще бъдат различни, защото са решаващи за бъдещето на БЪЛГАРИЯ. И всеки глас е от значение. Този път изборът ще бъде по-лесен - ще се гласува за българи или за национални предатели. Всеки, който поставя интересите на други държави, съюзи и клубове по интереси над националните интереси на БЪЛГАРИЯ, няма място в управлението.

"Аз няма да гласувам" е предателство към бъдещето на децата ни. Ние имаме дълг към БЪЛГАРИЯ и към тях. За да им оставим Родина, с която да се гордеят, а не да се изнасят като от местопрестъпление и да се срамуват, че са българи. Този път, не трябва да позволяваме апатията и инертността да ни вкарат в същото тридесетгодишно блато, в което се намираме. Не трябва да позволим махалите да определят нашето бъдеще.

Не се и съмнявайте, че манипулации на изборите ще има. Не се съмнявайте, че ще има купени гласове. Не се съмнявайте, че умишлено ще се правят невалидни бюлетини.

Но бъдете сигурни, че ако всички излезем да гласуваме и гласуваме против статуквото и националните предатели, ще направим промяната, която искаме. Защото не могат да подменят всички гласове.

Тяхната сила е нашата слабост. И ако се изправим, те ще паднат /мисълта е на Фидел Кастро/.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.