Забележете колко налудничаво звучат малоумните твърдения на Европа за енергийна независимост!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zabelezhete-kolko-naludnichavo-zvuchat-maloumnite-tvardeniya-na-evropa-za-energiyna-nezavisimost/4071 SvobodnoSlovo.eu
Забележете колко налудничаво звучат малоумните твърдения на Европа за енергийна независимост!

Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение

В жълто са оцветени страните, които подкрепиха санкциите срещу Русия! Поглеждайки картата вероятно ще се запитате, а защо Азия, Африка, и Южна Америка не подкрепиха тези санкции? Всъщност, истината е много проста! Всичките тези континенти са силно потърпевши от действията на САЩ през последните няколко десетилетия! Тези континенти заплатиха висока цена за агресията на САЩ, която се изразява в милиони човешки животи и реки от кръв.

Тъжно е, че Европа много бързо забрави протестите на хората в целия ЕС срещу насилствено налаганото ТПТИ (Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции) от САЩ. Европа забрави, че САЩ напрактика искаше да наложи своя канибалски начин на търговия, който нямаше как да не бъде отхвърлен от трезвомислещите хора. Добре помня с какво мнозинство през 2016 година в парламентарната комисия по Икономика и туризъм отхвърлихме всякакви възможности за приемане на ТПТИ. Тогава някой се провикна в залата - това е края на този парламент! Така и се случи!

САЩ не се спря и днес всички сме свидетели на самоубийствената политика на Европа, която изцяло обслужва хищническите търговски мераци на САЩ! Забележете колко налудничаво звучат малоумните твърдения на Европа за енергийна независимост! Искаме да сме енергийно независими от Русия, но нямаме нищо против да сме зависими от САЩ?

Всъщност страните в сиво са и големите доставчици на газ и петрол, а тези страни също воюват за своята независимост!

Тяхната независимост от ДОЛАРА!

Русия е напът да избави света от доларовата зависимост! През последните години САЩ доказаха, че не признават нито правото на частната собственост, нито правото на закона, нито правото на суверенитет! Ако Европа не се освободи бързо от слугите, които САЩ предвидливо е инсталирала по високите етажи на властта, я очакват много тежки времена! Тези времена ще са съпътствани от глад и мизерия!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.