Защо едно интервю с Борисов не става като хората?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-edno-intervyu-s-borisov-ne-stava-kato-horata/25072 SvobodnoSlovo.eu
Защо едно интервю с Борисов не става като хората?

Защо едно интервю с Борисов не става като хората? Ами защото разтрепераните от височайшето му присъствие водещи се опитват да се надприказват с него в желанието да му услужат. Мария Габриел ползвала общинско жилище - ама няма време - Няма време! - изкомандва Ани и едвам Борисов успя да се вмъкне и да каже, че Габриел е имала блестящо представяне.

Не ме дразни общинското жилище на Габриел. А това, че от никъде вадим и монтираме хора на много добри европейски заплати, забравяме ги, а когато тези хора изкласят до еврокомисар, в голяма част от бг-зрителите на това събитие изведнъж им се възпалява мозъка и започват безразборно и безобразно да плюят по "щастливеца". Само защото се е уредил. До оня ден никой не беше я чувал тази Габриел, а днес всички вече обсъждат качествата й като че ли снощи са мачкали чаршафа с нея. Въпросите към издигането на Габриел на европейската сцена е плюс за България. Имаме още един наш човек на висок пост. Въпросите около Габриел не трябва да се ограничават около нейното издигане и личност, а дискусията трябва да е остра около следното:

- С какви конкретно действия е известна Габриел до момента. Как беше избрана, защо я хареса Юнкер, Меркел, Борисов за комисар.

- Какво конкретно е свършила в ЕП до днес и има ли поне едно нещо, което да е свършила на полза роду, за да ни се отблагодари на нас, българите, за блестящото си настояще и още по-блестящо бъдеще.

- Чела ли е Габриел в тъмната стаичка в ЕК документите по СЕТТА, ТТИП и какво е отношението й по този въпрос.

- Как точно ще направи интернет още по-достъпен?

- Какво точно означава комисар по дигитализацията?

Ще чипира децата или да си дигитален комисар означава навременно въоръжаване на тълпите с бежанци с айпадове и айфони, за да следят лесно джи пи ес навигацията към Европа. Например?

- Как ще служи Габриел на онези тъмни сили, които искат да смачкат всяка надигната глава и да превърнат човека в дистанционно манипулируем андроид.

И така нататък.

Защо досега нито една от тв сутрешни ефири или пък следобедни не я покани на разговор да я видим отблизо. Защо я пазеха от близък план, какво крият - страхът на Габриел от безпощадната българска критикарщина и завист?

Тези въпроси са за крадене, а долу ще очаквам и вашите въпроси към Габриел приятели. Щом не я канят - пишете вашите въпроси и аз лично ще ги пратя на Габриел в Брюксел. По куриер и за моя сметка. После тук във ФБ ще публикувам отговорите и тогава, едва тогава - рунд свободен. Ще и скъсаме нощницата, ако заслужава.

Лично аз съм на "свободен" наем от 1993 г. насам и никога не съм могла да прекрача онази бариера в себе си да ида да моля в кметството за общинско жилище. Веднъж проверих - условията са много тежки - не трябва да имаш собственост, да не говорим за бизнес, трябва да имаш заплата около минималната и т.н. Как Габриел се е уредила с общинско жилище при високата си европейска заплата и имоти е ясно. Въпросите към Фандъкова и Борисов, а защо не и към Цветанов, са основателни. И трябва да получат отговор, защото има много действително нуждаещи се от държавна и общинска подкрепа многодетни семейства, които отглеждат децата си при отчайващи условия.

Но въпросите около Габриел трябва да засегнат дълбоко принципа, по който се издигат кандидатите за евродепутати. Между другото Мария Капон би трябвало да познава отдавна Габриел. Помните, че преди 8 - 9 години, тя отговаряше за еврокастинга на ГЕРБ. Вземете й интервю на г.-жа Капон. Направете интервю с Габриел, по дяволите, колеги! Ама интервю, а не - дай тука едно интервю и ни уреди на някоя еврочешмичка като станеш комисар. Защото ни писна от тая "журналистика".

Нора Стоичкова

Резултат с изображение за Нора Стоичкова

facebook.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.