ЗАЩО МИЛИАРДЕРИТЕ ИСКАТ ДА НАМАЛЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, А САМИТЕ ТЕ ИМАТ МНОГО ДЕЦА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zashto-miliarderite-iskat-da-namalyavat-naselenieto-na-zemyata-a-samite-te-imat-mnogo-deca/128251 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО МИЛИАРДЕРИТЕ ИСКАТ ДА НАМАЛЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, А САМИТЕ ТЕ ИМАТ МНОГО ДЕЦА?

ЗАЩО МИЛИАРДЕРИТЕ ИСКАТ ДА НАМАЛЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, А САМИТЕ ТЕ ИМАТ МНОГО ДЕЦА? 

На всички нормални мислещи хора е ясно, че глобалистите от години налагат политики за съкращение населението на земята. Те прибягват до най-различни способи. Разнообразни са и причините, поради които го правят. 

В същото време, значителната част от участниците във форума в Давос имат поне по три деца. Тези, които налагат безкомпромисно тезата, че земята е пренаселена и населението трябва да намалява не дават личен пример, като не създават поколение, а точно обратното. 

Като тръгнем от Бил Гейтс, Джеф Безос, Марк Зукърбърг, Сергей Брин, минем през шефовете на “Blackrock” - Лари Финк и Робърт Капито, Джеймс Даймън (шеф на най-голямата банка в света JP Morgan Chase)...всички имат поне по 3 деца. Да не говорим за създателя на “Vanguard” Джон Богъл, който има 6 или за самия Илън Мъск, който има 11! 

Как така се получава, че тези хора проповядват намаляване на човешката популация, а самите те имат много деца? 

Нещата са по-прости, отколкото изглеждат на пръв поглед. 

Светът в наше време, колкото и да ни го представят за напреднал и прогресиращ, се е върнал в тъмните времена на младия капитализъм отпреди 200 години. Ефектите и следствията от течащата четвърта индустриална революция напълно повтарят ефектите и следствията от първата такава.

 Парната машина, параходите и влаковете преди 200 години превърнаха първата икономическа сила Англия вместо в утопия, в тотална антиутопия, в която няколко хиляди капиталисти станаха свръхбогати, а милиони бяха превърнати в стадо добитък, който нямаше никакви права, включително му забраняваха да създава семейство и деца. 

Официалният идеолог на ранния капитализъм, на тази първа индустриална революция, беше Адам Смит, но истинският философ, човекът който трябваше да вкара в релси последствията от нея, беше Томас Робърт Малтус. 

Неговата теория, наричана и днес малтусианство, се базираше на т.нар. “Капан на Малтус”. Според тази “схема”, ако броят на хората расте в геометрична прогресия, то растежът на благата, тоест - на средствата за изхранването им, расте в алгебрична и неминуемо това ще доведе до глад сред широките народни маси. Затова, твърдеше Малтус, броят на населението трябва да се контролира.

 Според него, само богатите имаха право да се плодят, защото плодейки се, плодят богатство, а бедните нямат право да се размножават, защото размножават бедност. 

По лично негово предложение, безработните бедни англичани тогава бяха натикани в мизерни “работнически домове”, с отделни крила за мъже и жени, за да не могат да се срещат и да създават семейства и деца.

Разбира се, Малтус не искаше по никакъв начин да допусне, че могат всички да се плодят, стига да има по-справедливо разпределение на богатствата. Как така и откъде накъде един милионер ще трябва да споделя богатствата си с разни бедняци…

Днес, по време на четвъртата индустриална революция, се сблъскваме със съвсем същия проблем. Новите малтусианци от Давос и Лондон по всякакъв начин се опитват да ограничат броя на хората, тъй като изкуственият интелект и роботите неминуемо ще доведат до милиарди излишни хора, които не са им потребни. 

Те прибягват до перфидни прийоми и методики за да наложат идеите си над света. Затова и днешното ново малтусианство е много по-страшно от предното. Гигантска пропаганда и куп “учени” се опитват да убедят хората, че не трябва да създават поколение, защото щели да навредят на климата, защото земята и без това била пренаселена, защото нямало да има блага за всички и т.н. 

В същата вълна работят и LGBTQR, джендърната теория, феминизмът, легализацията на абортите, на наркотиците, страхът от пандемии…

И вече са постигнали значителни резултати. Милиони млади хора, особено в Европа и САЩ, вече официално не искат да създават поколение, за да не “пренаселват” земята. Пребогато финансирани програми в образованието и структури като Движението за доброволно изчезване на хората (VHEMT) или Childfree се грижат за това. 

Разбира се, всичко е за заблуда на масите, както са заблуда и “свободите”, “демокрацията” или климатичните промени. 

Реалната истина не е, че земята е пренаселена. Всеки що годе запознат с реалностите знае, че земята може да храни десетки милиарди, стига благата да се разпределят по-справедливо. 

Обаче днешните милиардери и членове на всичките глобалистки форуми, ложи и клубове, също като прадядовците си отпреди 200 години не искат да делят богатствата си с никого. И също като прадядовците си смятат, че само те имат право да се размножават, понеже богатството възпроизвеждало богатство, а бедността - бедност.  

Тоест - дори да си ван Гог, Моцарт или Модилияни, нямаш право да се възпроизвеждаш, понеже нямаш пари. 

Това е така, защото парите, според тях, са единствена ценност и затова са единствен критерий кой има право и кой няма право да се възпроизвежда

За глобалните господари няма значение, че огромната част от хората с пари са най- обикновени крадци и мошеници. Всъщност, значителна част от тях самите са такива - най-обикновени измамници и крадци и това изобщо не ги притеснява. 

Те не се интересуват от съдбата на масата хора. Мечтаят само за неограничени възможности пред собственото си добруване. 

Абсолютно по същия начин мечтаеха и първите малтусианци - богаташите на британската империя от началото на XIX век. Тогава, обаче се появиха профсъюзите и Карл Маркс и бързо ги вкараха “в пътя”. 

Днес ни остава надеждата, че скоро ще се появят нови синдикати и нов Карл Маркс. 

Иван Спирдонов 

На снимката виждате семейството на собственика на Louis Vuitton, Hennesy, Moët Бернар Арно - един от най-богатите хора на земята.

6 Коментара

moitoi

преди 1 месец

При нас БАНДЕРОВСКИ шествия а вчера в Цюрих-Швейцария свалиха от Кметството Укро-знамето!!!ЗАВИНАГИ!!!

Коментирай

dieti

преди 1 месец

Т. нар. елити, които не са никакви елити, а нехора (според някои данни - кръстоска между хора и шимпанзета) нямат никакво право да решават колко да е населението на планетата, кой да живее и кой да умре. Мъдрият български народ го е казал - който гроб копае другиму, сам попада в него. Затова много от тези кланове и семейства деградират, разпадат се, боледуват и преждевременно умират. Такива са законите на Вселената (Божествените закони). Всички ще получат заслуженото наказание. Възмездието е в пика си.

Коментирай

dieti

преди 1 месец

Т. нар. елити, които не са никакви елити, а нехора (според някои данни - кръстоска между хора и шимпанзета) нямат никакво право да решават колко да е населението на планетата, кой да живее и кой да умре. Мъдрият български народ го е казал - който гроб копае другиму, сам попада в него. Затова много от тези кланове и семейства деградират, разпадат се, боледуват и преждевременно умират. Такива са законите на Вселената (Божествените закони). Всички ще получат заслуженото наказание. Възмездието е в пика си.

Коментирай

наблюдател

преди 1 месец

Защото те са господарите на света, разполагащи със знания недостъпни за зомбираните роби. Те вече ни превзеха, докато ние комфортно спим. Хората масово не разбират мащаба на манипулацията, Ето какво става при любимия ви Путин: https://www.youtube.com/watch?v=Tts-M9S-qk8&t=4s https://www.youtube.com/watch?v=s12p67r0_tQ https://www.youtube.com/watch?v=rTCI_PMGxao https://www.youtube.com/watch?v=b1ensIqO_gU Някой родител проучил ли е https://www.shkolo.bg/ и кой стои зад него. Скоро децата ви няма да бъдат ваши. И на Изток и на Запад едно и същото.

Коментирай

албена

преди 1 месец

Точно описва ситуацията авторът. Наглост! Урсулището с неговата многобройна челяд, с какво право те заслужават привилегии? Но и съвременните форми на съпротива, поне в Европа, нещо не се виждат.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Защото децата им се раждат милиардери, внуците също и така....милиардер до милиардер....... 10 милиарда милиардери, кеф а!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.