Жалко, че днес българските политици се интересуват преди всичко да угодят на съюзниците, а не на народа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zhalko-che-dnes-balgarskite-politici-se-interesuvat-predi-vsichko-da-ugodyat-na-sayuznicite-a-ne-na-naroda/4866 SvobodnoSlovo.eu
Жалко, че днес българските политици се интересуват преди всичко да угодят на съюзниците, а не на народа

Вчера моя малък син ме попита кои са добрите в днешната война. Казах му, че няма добра война, но може да има справедлив изход от нея.

Решихме да го заведа на едно свято място - Шипка (Както е тръгнало, лизогъзците може да решат скоро да съборят Паметникът на свободата). На мястото, където руските войни, българските опълченци и войни от всякакви други националности, дадоха живота си, за да я има днес България.

Жалко, че днес българските политици се интересуват преди всичко да угодят на съюзниците, а не на народа в чийто интерес са се клели да работят. Всъщност с действията си днешните политици доказват, че не народа ги избира, а ги инсталират съюзниците.

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.