Значи така... Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри - само два дни под карантина, а останалите по десет дни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/znachi-taka-rumen-radev-boyko-borisov-i-nyakoi-ministri-samo-dva-dni-pod-karantina-a-ostanalite-po-deset-dni/13119 SvobodnoSlovo.eu
Значи така... Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри - само два дни под карантина, а останалите по десет дни

Значи така... Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри - само два дни под карантина, а останалите по десет дни. Значи, законът е равен за всички, а за някои е по-равен.

А, чакайте малко. От столичното РЗИ и от Щаба казаха, че Румен Радев, Бойко Борисов и министрите имали обществено значима работа и затова - само два дни под карантина. Значи, тяхната работа е обществено значима, а нашата не е. Е, сега ще ви кажа всъщност как е. Всички ние, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа. Всеки един от нас.

И не може така избирателно, както на вас ви изнася, понеже сте управляващи и политици, да казвате кой човек е важен и кой - не. Всички сме важни. Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички.

И докато не си го набиете в главите, между нас и вас ще има огромна дистанция. Доста по-голяма от тази, която трябва да спазваме заради коронавируса.

Слави Трифонов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.