ЗРЕЛИЩАТА ДОСТИГНАХА ОГРОМНИ НАПРЕДЪЦИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zrelishtata-dostignaha-ogromni-napredaci/5015 SvobodnoSlovo.eu
ЗРЕЛИЩАТА ДОСТИГНАХА ОГРОМНИ НАПРЕДЪЦИ

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'вход 21 февруари 2022 24 часа.ь новини мнения MBP започна акция срещу местните дерибеи ба георги банов om пекин 2022 спорт 1 българздравет бизнес образование HayKa регионални справочник технопогии модерен оптимизъм лорер: чакаме мащабни инвестиции за улавяне на въглероден двуокис оживление 21.02.2022 15:43; отличниците на ъългар 1248 албена арабаджиева ще спасяваме висококвалифицирани кадри украйна, които да дойдат да работят нас -първият институт за докторанти по изкустеен интелект, който ce прави съвместно швейцарски университет софийския университет, ще omBopu през април даниел лорер'

Видният българин Лорер, назначен от ембъсито за министър, чакал мащабни инвестиции за улавяне на въглероден двуокис. Там е парата, значи! Чакаме улавянето!

Другото, което ме зашемети с мащаба си е, че всички прогонени от лошите руснаци висококвалифицирани украинци на тълпи ще дойдат тук да ги спасяваме и да ни работят за жълти стотинки.

Явно огромните напредъци са соларен парк край Хасково за 300 милиона /а сега познайте как ще ни излезе през носа тока от тези ВЕИ/, както и завод за електровелосипеди край Пловдив. Направо отнесохме Китай по технологии и иновации. Растежът се забелязва видимо. Е, засега на глупостта и безумието, ама все нещо трябва да расте!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.