Адв. Грета Ганева: Сори, ама не вярвам за патрона в прокуратурата. Жив пиар!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/adv-greta-ganeva-sori-ama-ne-vyarvam-za-patrona-v-prokuraturata-zhiv-piar/3795 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Грета Ганева: Сори, ама не вярвам за патрона в прокуратурата. Жив пиар!

Това, дето спецпрокурор намерил в шкафчето си плик с патрон, което цялата прокуратура, включително и говорителката Сийка възприели като заплаха, да го разправят на тия, дето не са влизали там. Защото останалите знаем, че и телефон не можеш да внесеш, камо ли боеприпаси.

Ако от Гл. прокуратура действително са се притеснили, нямаше да дават изявления, ами щяха да си направят проверка, за да се установи първо дали това е изобщо достоверна информация, второ дали ако е внесен патрон, не е от вътрешен човек, който минава без да бъде проверен, трето ако е внесен от външен човек как е била пробита охраната

И понеже нищо от това очевидно не е направено, сори, ама не им вярвам. Намирам изявлението за чист пиар, даже кризисен пиар и изобщо не давам вяра на хленча им.

Дори няма да вземам предвид как находката с плика с патрона се е появила точно преди второто гласуване на законопроекта за закриване на специнституциите.

Грета Ганева

frognews.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.