Адв. Хаджигенов за Бойко Борисов: В една нормална държава щеше да пасе патките

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/adv-hadzhigenov-za-boyko-borisov-v-edna-normalna-darzhava-shteshe-da-pase-patkite/18337 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Хаджигенов за Бойко Борисов: В една нормална държава щеше да пасе патките

''Този политически клоун беше смешен в първия половин мандат. Сега на третия половин мандат (в края на половината от третия мандат), ние виждаме един шишкав шубелисан чичко, виждаме същността му. Той винаги е бил страхлив и е готов да избяга. Набожен като бабичка се пази от зли сили с червен конец. Срещу оръдието обаче няма как да се пазим и затова ще зарежем народа'', това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' адвокат Николай Хаджигенов по адрес на премиера Бойко Борисов. Поводът за това изказване на адвокат Хаджигенов са думите на Борисов, че ако и в България се стреля като в Сирия, той ще хване на някъде, тоест ще избяга.

''Във всяка една нормална държава такива политически недоразумения пасат патките или се занимават с някаква друга смислена дейност. Те не управляват държавата. Но това е в нормалните държавите, в смислените държави, а ние очевидно не сме. Другарят Борисов десета година е във властта'', заяви още адвокат Хаджигенов.

fakti.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.