Ако някъде корупцията и пладнешкия хайдуклук е напълно установен закон, това е Столична община!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ako-nyakade-korupciyata-i-pladneshkiya-haydukluk-e-napalno-ustanoven-zakon-tova-e-stolichna-obshtina/23859 SvobodnoSlovo.eu
Ако някъде корупцията и пладнешкия хайдуклук е напълно установен закон, това е Столична община!

Ако някъде корупцията и пладнешкия хайдуклук е напълно установен закон, това е Столична община! Без съмнения по темата, моля!

Другарката Фъндъкова е избрана с голяма прецизност от мафията и до голяма степен това е циничен избор, свързан с бъдеща невъзможност за понасяне на наказателна отговорност. Малко хора ще се досетят защо столичната кметица няма и не е възможно да понесе бъдеща наказателна отговорност за "голямото плюскане", организирано и подпечатано от реална мафиотско-политическа организация, стояща зад гърба й!

Големият цинизъм на крадците на милиарди достига до мащаби, които в момента почти никой не съзнава. Тези неща се вършат по уникално ноу-хау, с напълно български патент и единствената възможна бъдеща справедливост ще бъде извън закона. Независимо от това, политиците ни не веднъж са докарвали държавата до подобни събития, а развръзката е неизбежна. Днес не изглежда да е така, но утре ще бъде твърде различно! Доверете ми се.

В контекста на горното ще насоча вниманието ви към изкуствено раздутата медийно, именно от Столична община, загриженост за бездомните хора. Бездомни хора!? Вижте само как звучи и помислете каква държава стои зад подобни резултати. В съседна Турция бездомници по улиците не съществуват, както и в много други подобни общества - въпрос на политика и обществен морал!

В "европейската ни държава" бездомните се приемат вечер на топло, хранят се с почти кучешка храна в консерви и се изхвърлят на улицата в 9 часа сутринта. Ако наблюдавате този престъпен процес с естетическо око ще презрете ръката, която подава. Бандитска длан! Приемането и изхвърлянето на гражданите се случва на -10 градуса вечер и сутрин.

Толкова от мафиотската държава и община!

Мислете! Много трябва да се мисли, три пъти да се мери и веднъж да режем. Но когато започнем, спиране не трябва да има, както днес мафиотите не спират да ни убиват под всякакви форми и заради всякаква празна от дълбок смисъл политическа идеология..

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.