Алчност и простотия са се обединили, за да унищожат един отрасъл, който носеше много пари

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/alchnost-i-prostotiya-sa-se-obedinili-za-da-unishtozhat-edin-otrasal-koyto-noseshe-mnogo-pari/15038 SvobodnoSlovo.eu
Алчност и простотия са се обединили, за да унищожат един отрасъл, който носеше много пари

Сутринта коментират по БТВ как да привлекат чуждите туристи на Черноморието. Не знам как се случва дебили да държат парите и да се опитват да правят бизнес. Те изгониха българите, та чакат чужденците.

Кой ще ви дойде на лайн.....то море? На мръсотията, бетона и отвратителното обслужване? На застоялата храна и мръсните бани? Дори българите не могат да изтраят подобна свинщина.

Докато в туризма не се насърчават само тези, които се грижат за туристите и предлагат качествено обслужване, туризмът в България ще агонизира. Както и всичко останало впрочем.

Докато политиците не се научат да се грижат за околната среда и не допускат фекалиите на града да се изливат в морето, в което би трябвало да плуват туристите, това ще е резултатът. Никакви ниски цени /не че ги има/, не може да компенсира отвращението от мръсотията, миризмите и бетона.

Алчност и простотия са се обединили, за да унищожат един отрасъл, който носеше много пари. А политиците са се обединили с дебилите, за да унищожат България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.