АНАЛИЗ НА ЕДНО ИНТЕРВЮ

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/analiz-na-edno-intervyu/15013 SvobodnoSlovo.eu
АНАЛИЗ НА ЕДНО ИНТЕРВЮ

Днес "Лице в лице" отново се доказа като поръчкова журналистика, изпълнявана от една женица, на която явно никой не смее да й обясни задължителният стайлинг, когато те показват по телевизията. Освен отвращението да гледаш голите рамена на една жена, преминала младостта си в ефир.

Отново се затвърди и мнението ми, че почтени хора не трябва да ходят в това студио, както не трябва да се ходи в зловонно блато, защото резултатът ще бъде един. Лизова явно много доволна от себе си, постоянно повтаряше едно и също нещо. На принципа на разпита: "Ти го направи, нали?", "Ама ти беше, признай си!", "Я кажи сега, защо и ти ли го направи?". Съвсем понятно Пламен Узунов трудно успяваше културно да й обясни, че първо има неща, които заради следствието му е забранено да коментира /но пък на прокуратурата не е и тя се възползва от поръчката за очерняне и размята доказателствата из медиите/, и второ - телевизията не е място да се изяснява дипломацията и какво се е налагало да се прави.

По отношение на "странното" получаване на неподписано съдебно решение, странно е, че никой не казва, че връчването на решения принципно става с неподписани такива. И чак дни след връчването, решението се публикува официално на сайта. По тази логика трябва всички адвокати да ги приберат, защото съобщенията им се връчват с неподписани съдебни решения. Подписано съдебно решение се връчва едва след като си пуснеш изрична молба за препис от влязло в сила решение. Дотук с "големия удар" на прокуратурата.

Пламен Узунов от възпитание и куртоазия явно се въздържа да каже, че с "либийската афера" България направи груба дипломатическа грешка, която можеше да коства не само авторитета, но и сериозни загуби за морския флот на България, ако беше включена в черния списък на "пиратски" държава. Неадекватната реакция на държавата постави България в международен скандал. И само можем да приветстваме усилията на всички, които са се опитали да помогнат България да излезе с чисто име от този скандал.

Проблемите и корупцията в управлението на държавата са видни за всеки, сблъскал се с държавната администрация. Особено в МВР, регистрации, гражданство /да припомним ли продажбата на българско гражданство, която много удобно Гешев ЗАБРАВЯ/. Държавата ни е пример за корупция, бавна администрация и нелогични и незаконни решения. Президентът Радев нееднократно е посочвал, че държавата не работи ефективно и в съответствие със законите. Да се учудваме ли, че хората се опитват поне да разберат нещо с всички възможно средства. И да добавя - законни, защото на практика никой от президенството няма реално влияние върху изпълнителната или съдебната власт.

Резултатът е, че един почтен човек е подложен на "омаскаряване по герберастки". С активното съдействие на журналиституцията. Която удобно пропуска да попита ОТКЪДЕ СА ПАЧКИТЕ НА НОЩНОТО ШКАФЧЕ НА БОРИСОВ?!? Или пък днешните поръчки са именно за да забравим това?!?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.