АРЕ, ТИКВИ, ШАРЛАТАНИ И ДЕСНИ ОТ ДУВАРА НА БОКО, ВЗЕМЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, С БЛАГОСЛОВИЯТА НА РАДЕВ!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/are-tikvi-sharlatani-i-desni-ot-duvara-na-boko-vzemete-se-v-imeto-na-sinergiyata-s-dnevniya-red-na-sasht-s-blagosloviyata-na-radev/26976 SvobodnoSlovo.eu
АРЕ, ТИКВИ, ШАРЛАТАНИ И ДЕСНИ ОТ ДУВАРА НА БОКО, ВЗЕМЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, С БЛАГОСЛОВИЯТА НА РАДЕВ!

Вчера вашите коалиционни партньори от „Демократична България“ заявиха, че единственият начин за съставяне на правителство с третия мандат е ако се постигне договореност между ГЕРБ и вас. Затова ще ви помоля да обсъдим този изключително важен въпрос„, каза Румен Радев.

Аре, тикви, шарлатани и десни от дувара на Боко Тиквата, вземете се в „името на синергията с дневния ред на САЩ“ с благословията на Румен Радев, че кафа от пошлото ви лицемерие!

Радев, като Бащица на шарлатаните, щял да обсъжда „този изключително важен въпрос“. Боко Тиквата си играе уличните пинизи с Ристювци, които НИКОГА не са слизали от Дувара МУ.

Стефан Кенеди, който бе набутан продуктово позициониран с машинното гласуване в парламента е готов на всичко – даже и да го работят отзад. Войник е човекът, каквото каже американското посолство – козирува на плаца. Както, впрочем, и авера му Радев.

Корнела и тя е готова цял живот да прави правителство, стига да е министър с уклон към оръжията за Украйна.

Изобщо – отвратителна СИМБИОЗА на селските тарикати.

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.