Азовстал и прилежащата територия наистина са ада на Земята

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/azovstal-i-prilezhashtata-teritoriya-naistina-sa-ada-na-zemyata/2963 SvobodnoSlovo.eu
Азовстал и прилежащата територия наистина са ада на Земята

Азовстал и прилежащата територия наистина са ада на Земята.

Не зная какво очакваха да се случи там западните и натовски лидери, но ние ги предупреждавахме не веднъж, че правят стратегическа грешка в Украйна. Тактическите няма да ги броим, защото ме е срам да говоря дори за тях. Точно така си представях руския отговор на нацистките набези погубили хиляди човешки съдби. Да изгниваш жив, докато знаеш какво си вършил не ти дава право да умреш в бой! Такова право се дава само на достойните войници, които не се гаврят открито с човешкото достойнство пред очите на Бога.

Всяко човешко същество е божие творение и никой няма право да го унищожава по собствена воля или демонско обсебване. Ако пък реши да го прави, Божият съд слиза на земята и погубва изгубените. Така работи Небето и ние само можем да бъдем негови свидетели, а не съдии! Никой не е по-голям от Съдията.

Какво виждате, че се случва в Азовстал?

Същински Божи съд пред очите на целия свят. Бог върши делата си чрез хората! Затова едни ще бъдат палачи, други жертви, докато Истината бъде възстановена! Няма нищо по-страшно от Божия съд, затова гледайте и мислете! Вижте как изгниват живи хора, когато са лишени свише от право на бран и помислете как трябва да живеем според Твореца. Нашите политици са изгубени души - простодушни твари, които имат свое предназначение, но спасението е личен акт и подвиг. Затова единици от бойците, въпреки греховете си ще бъдат спасени от палачите си, от никой друг! Трудно е за осъзнаване от всички, зная! Само палачът може да спаси жертвата, ако такава е волята на Съдията.

Руската армия знае какво прави и защо! Знае и как се прави.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.