БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВА, В КОЯТО НАРОДЪТ Е ОТ ТУЛУПИ, А ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА - ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П@ТКА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/balgariya-darzhava-v-koyato-narodat-e-ot-tulupi-a-predsedatelyat-na-parlamenta-prosta-kardzhaliyska-p-at-tka/15200 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВА, В КОЯТО НАРОДЪТ Е ОТ ТУЛУПИ, А ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА - ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П@ТКА

Зашеметена от днес чутият запис на Онуй, в което нарича Председателят на Народното събрание на Република България "проста кърджалийска п@тка", се замислих в каква държава живеем.

Ясно е, че народът е от тулупи, нещастници, негодници, мисирки и келеши. Самата председателка на парламента ни е проста @тка. А приятелите от ЕС, с които Онуй се снима постоянно, ги е ....таковал изотзаде. Е, пълен шемет е положението.

За съжаление и сме държавата, в която всяка тъпа @тка може да заеме висок пост в държавата, защото простотията и цървулщината се насърчават по всякакъв начин от управляващите. Никой не се впечатлява вече десет години, че ни управлява толкова тотално прост и нискообразован човек, че дори африканско племе би го изгонило и би се погнусило дори да го изяде.

Най-корумпираната държава в Европа, като начело на правителството е прост цървул, а начело на Народното събрание - проста кърджалийска @тка, с народ от тулупи и келеши. България, 21 век, член на Европейския съюз.

Закривай!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.