БарселонаГейт – „Аз на тебе, ти после на любовницата ми…“ (документи)

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/barselonageyt-az-na-tebe-ti-posle-na-lyubovnicata-mi-dokumenti/16745 SvobodnoSlovo.eu
БарселонаГейт – „Аз на тебе, ти после на любовницата ми…“ (документи)

Преди две седмици испанският вестник El Periodico съобщи, че испанската прокуратура и  каталунската полиция са започнали разследване на пране на пари по сигнал на БОЕЦ , в което е посочен и премиера Бойко Борисов. БОЕЦ публикуваме нови документи свързани с хората замесени в скандала #БарселонаГейт.   Само брънка от веригата на престъпни схеми и лъжи. Биволъ вече публикуваха данни  за това, че по време на управлението на Бойко Борисов във фирмите свързани с Йордан Христов, Радослав Иванов (братовчед на Борисов) и Иван Саздов са налети над 20 милиона лева през обществени поръчки и „усвояване” на европейски средства по различни проекти!

Резултат с изображение за „бойко борисов и валентин златев“

Бойко Борисов и Валентин Златев – руската връзка в БарселонаГейт

Това е само един от каналите за „обратна връзка” на парите, които се насочват към „нашите хора”, а те след това към една къща в Барселона и една бивша мис Бикини, за чието дете и до днес Борисов не дава отговор дали той е бащата.

Другата линия за захранване и „отблагодаряване” е чрез така любимите на властта и нейните обръчи заменки! Иван Саздов, който е от най-близкото обкръжение на Бойко Борисов е и представител, заедно с Йордан Христов на дружеството Palms Enterprises Overseas, което внеся 1 750 000 лева капитал във фирмата Ema BGS S.L., която стопанисва луксозния бутик на Ермано Шервиньо на пъпа на Барселона, където по данни на каталунската полиция, Борислава Йовчева има контролни и управленски функции. В същата фирма управител е бил и бащата на Йовчева, който също  внася, като физическо лице 1 750 000 лева капитал с необясним произход, за което БОЕЦ вече сезирахме НАП. Саздов е и собственик на тенис корта в Банкя, което е едно от любимите места за отдих на Бойко Борисов. През 2006г. Борисов е кмет и  столична Община извърша една от най-неизгодните заменки, както е определена в медиите тогава.

С решение 345 от 2006г. Саздов, съпругата му и дъщеря му получават два апетитни общински имота включени в плана на гр. Банкя за изграждане на балнеоложки комплекс и спортен терен. Единият имот частна общинска собственост е 5 000 кв.м. и е оценен на 512 709 лв. , а другият, от който получават идеални части е 4500 кв.м  с оценка – 178 621 лв.  В замяна Саздов предоставя на Община София два свои терена извън регулация, в местностите около Банкя  на обща площ около 6 600 кв.м. на обща стойност 731 702 лева. Оценките на всички имоти са извършени от оценители посочени от Саздов, както се твърди в медийни публикации от онзи период. И въпреки, че Общината предоставя по-голям имот на несравнимо по добра локация, се оказва, че при тази заменка Община София  трябва  и да ДОПЛАТИ на Саздов 40 000 лева. 

Резултат с изображение за „иван саздов и бойко борисов“

Иван Саздов – бивш масажист на Тодор Живков и близък приятел на Бойко Борисов – бивш пазач на Тодор Живков

Иван Саздов е бил и шеф на инициативния комитет за издигането за кмет на Борисов през 2005 г. и председател на предизборния му щаб. Лично внася документите за кандидатурата на Борисов и организира пунктовете за събиране на подписи. Саздов обявява старта на кампанията на Борисов за кмет на София с думите:

“Ние, неговите приятели, не можем да си позволим човек с толкова възможности да остане настрани. Това е една кампания, която ще донесе не слава, а успех”.

  Успехите не закъсняват и само няколко месеца след изборите започват заменките. В двора на тенис клуба в Банкя, стопанисван от Саздов по негово лично желание е поставена дървена скултпура на Бойко Борисов.

Резултат с изображение за „бойко борисов тенис корт банкя иван саздов“

През същата 2006г., когато Саздов прави заменката с Общината, Борислава Йовчева печели титлата „Мис Бикини“. С всяко следващо разкритие пъзела става все по ясен. Садов е и съдружник с Радослав Иванов – братовчед на Бойко Борисов, на когото той прехвърля целият си бизнес след влизането си в политиката. „Брат’чеда Ради“. както Борисов го нарича също е направил множество заменки за милиони с Община София по време на кметуването на Бойко Борисов. Информацията бе огласена през миналата година от Елена Йончева и други журналисти. Може да се запознаете подробно тук:

http://glasove.com/categories/novini/news/elena-joncheva-iznese-podrobnosti-za-biznesa-na-/p>

Картината на схемата става ясна. Борисов още от времето на своето кметуване и след това, при неговите управленски мандати насочва огромни обществени, общински, държавни и европейски средства към „благодетелите“ на Борислава Йовчева, като и до днес не е отговорил публично на въпросите  дали има връзка с бившата манекенка и дали е баща на детето и.

Другата линия  водеща към „Къщата в Барселона“ е така наречената „Руска връзка“. Тя се очертава ясно през Александър Чаушев, който апортира самата къща за три милиона  в Барселона във фирмата на Борислава Йовчева. Тези действия на бившият дългогодишен директор  в Лукойл нямат обяснения до днес. Чаушев е  много близък до Валентин Златев, за когото се знае, че е в изключително тесни връзки с Бойко Борисов. Тези връзки и зависмости на Борисов от Златев са посочени и в секретните грами на америнаксият посланик Байърли публикувани от Уикилийкс и Биволъ!

“Мръсотията” Така е озаглавил Байърли раздела, резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов и връзките му с Валентин Златев и Лукойл.

„Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на „Лукойл България” Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов“ – се казва във вече признатите, като официални документи на американското разузнаване и посолство в София.

В тази посока БОЕЦ имаме още много какво да кажем и покажем, сега ще посочим само един малък детайл.  През 2007г. Бойко Борисов, като кмет на София лично ръководи церемонията по сключване на граждански брак на Валентин Златев и Люба Стефанова – “Мис Пловдив 2001”. Церемонията е проведена в резиденция „Бояна“ и така Борисов нарушава собствената си заповед общинският печат да не бъде изнасян извън ритуалната зала и  сградата на Общината! За приятелите обаче всичко е възможно, няма закони, няма наредби!

През последните дни ескалираха заплахите и репресиите срещу БОЕЦ. В социалните мрежи е наложена тотална цензура, като профила на Георги Георгиев и други членове на Сдружението са блокирани, а страницата на БОЕЦ е под постоянни атаки. Свалени и изтрити са множество статии и пибликации свъзразни с „Къщата в Барселона“ и действията ни по темата. Предполагаме, че след като бъдем заглушени ще последват и физически удари. Знаем на какво са способни Буда и бандата му , както и че разкритията около #БарселонаГейт крият смъртна заплаха за мафията! Не могат да ни спрат!

Продължаваме! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: [email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.