БЕЗХАБЕРИЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bezhaberieto-na-edna-darzhava/25224 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗХАБЕРИЕТО НА ЕДНА ДЪРЖАВА

16-годишен без книжка уби 10 нелегални афганистанци, докато ги прекарва по магистрала Тракия! А Борисов щеше да спира касапницата по пътищата? Ужким липсата на магистрали му пречеше?

Това е част от написаното от евродепутата Николай Бареков в личния му Фейсбук профил. Коментарът му идва по повод инцидента на АМ Тракия.

Ето и пълното съдържание на коментара му :

@16-годишен без книжка уби 10 нелегални афганистанци, докато ги прекарва по магистрала Тракия! А Борисов щеше да спира касапницата по пътищата? Ужким липсата на магистрали му пречеше?

А патрЕотите щяха да затварят границата и да ги спират нашествениците с оградата? Властта е заета да краде и хич не им пука ни за българите, ни за мигрантите. Нелегалните афганци се разкарват като у дома си в България. Трепят Европа с бомби и атентати. Непълнолетни вече са в "бизнеса". Лъжци, крадци, убийци. Това е, което имаме и това е, което ни управлява към момента. Както казва плачещият в студиото на Цолова...."

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.