Безобразни лъжи бяха изговорени на брифинга на полицията, с цел да се заблуди обществото

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bezobrazni-lazhi-byaha-izgovoreni-na-brifinga-na-policiyata-s-cel-da-se-zabludi-obshtestvoto/14109 SvobodnoSlovo.eu
Безобразни лъжи бяха изговорени на брифинга на полицията, с цел да се заблуди обществото

Безобразни лъжи бяха изговорени на брифинга на полицията, с цел да се заблуди обществото и да се създаде разделение между хората. Основната цел обаче беше да се всее страх.

Ултраси с качулки нямаше, натрупване на камъни и бутилки също, още по-малко желание да бъде проливана кръв, както твърди шефът на СДВР. Не е истина, че жените и момичетата са използвани за "жив щит". Няма да коментирам и смешните твърдения за велосипедисти, които "поддържали радиовръзка", за да уведомяват "организаторите на блокадата".

И последно: На първия брифинг сутринта излъгаха, че задържани няма, а сега обявиха за задържането на Ники Стайков за "съпричастност към вандалски действия".

На Орлов мост е пълно с камери. И ако твърденията на полицията бяха верни, можеха да покажат записите и да ги потвърдят. Но тъй като МВР за пореден път лъже и манипулира, такива записи от камери няма да видите (По-рано днес МВР вече разпространи записи от Орлов мост).

Едно ще Ви кажа - умрели сте от страх! Но още по умрял от страх е Бойко Борисов. Власт, която се държи на лъжи и палки е обречена.

Свидетели сме на това, че МВР продължава да манипулира и лъже така, както го правеше в Росенец, така както го направи за конференцията на ГЕРБ. Жалките им сценарии нямат да спрат хората.

Искаме оставка на Гешев и Борисов и ще я получим!

Ивайло Мирчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.