БОЕЦ: Защо говорителят на НАП излъга за дедесарите?!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/boec-zashto-govoritelyat-na-nap-izlaga-za-dedesarite/23030 SvobodnoSlovo.eu
БОЕЦ: Защо говорителят на НАП излъга за дедесарите?!

Говорителя на НАП, Росен Бъчваров излъга най-нагло в национален ефир. При свое участие в сутрешния блок на НОВА , на въпроса на водещия, за кой период се отнасят несъбраните и определени като несъбираеми 5.4 МИЛИАРДА ЛЕВА, Бъчваров отговори: „В преобладаващата си част, това са суми натрупани от 2000г. до 2010г.”

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!

БОЕЦ разобличаваме лъжата на Бъчваров с документите, с които разполагаме и подписани от изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова. От тези документи е ОЧЕВАДНО , че ОГРОМНАТА ЧАСТ от тези 5.4 МИЛИАРДА лева откраднато ДДС е реализирана СЛЕД 2011г.!

Ето данните:

Сумарно за периода 2000г. – 2010г. включително – 1 400 000 000 лв.

2011г. – 1 098 169 900 лв.

2012г. – 742 117 700 лв.

2013г – 548 124 500 лв.

2014г. – 510 991 900 лв.

2015г. – 654 968 300 лв.

2016г. – 564 968 300 лв.

2017г. – 271 071 300 лв.

Видно е, че огромната част от размера на откраднатото ДДС е реализирана СЛЕД 2010г.! КАТО ГОДИНАТА РЕКОРДЬОР Е 2011Г. С ЕДИН МИЛИАРД И СТО МИЛИОНА!

Видно е, че схемите за крадене на ДДС се развиват и размера откраднатото ДДС се увеличава десетократно (за 2011г. размера на несъбираемото ДДС е десет пъти по голям от средният за предходните години) СЛЕД ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!

Видно е, че рекорда е през 2011г, годината в която ГЕРБ „усвоиха” резерва на здравната Каса.

Видно е, че лъжите на Бъчваров са с цел да се прехвърли отговорността за този грабеж на предхождащите управления преди ГЕРБ, но от документите е ОЧЕВАДНО, че най-голяма отговорност носи именно ГЕРБ, като по време на техните управленски мандати кражбите на ДДС нарастват до ДЕСЕТ ПЪТИ в сравнение с предходните години, преди 2010г. Раабира се, солидарна отговорност носят и всички управлявали за периода 200ог. – 2017г.

Видно е, че управляващите са в паника, след като с лесно разобличими лъжи се опитват да скрия Истината и да заблудят обществото.

ЗАЩО СА ПРИНУДЕНИ ДА ЛЪЖАТ?

Защото с огласената от БОЕЦ информация за МИЛИАРДИТЕ откраднато и несъбираемо ДДС, разкрихме най-срамната и жестока тайна на управляващата ни мафия за най-големият грабеж в новата история на държавата. Ударихме ги на най-болното място – схемите на техните спонсори за БЕЗНАКАЗАНО КРАДЕНЕ НА ДДС! Тези пари не са откраднати от малоимотните бушони в края на веригата, те са откраднати от обръчите и фирмите на управляващите и свързаните с тях олигарси и бизнесмени. Управляващите осигуряват чадъра, а олигарсите връщат част от милиардите в партийните каси и директно в джобовете на политиците! НАРОДА ПЛАЩА!

След като държавата се тресе трети ден от направените от БОЕЦ разкрития за милиарди несъбрано ДДС, премиера Борисов мълчи като комунист на разпит, а армията му от калинки, гинки, чиновници и матросовци се опитват да скрият, игнорират и изопачат Истината чрез лъжи и манипулации.

Явно несъбраните милиарди и въпроса КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ НИ не са важни за Борисов. Единственото обяснение е, че той знае отговора и парите не са „изчезнали”, а са отишли на „точното място”.

ЗАЩО БУДА МЪЛЧИ? По въпроса за двете лъвчета се изказваше по три пъти на ден! Не че не са важни, но все си мислим, че и МИЛИАРДИТЕ откраднати от гърба на българите са не по малко важни!

БОЕЦ ще продължим да задаваме въпроси. Да разобличаваме лъжите и схемите на управляващите, тяхната неспособност да управляват и ще разкриваме процесите на мафиотизиране на властта, водещи до ограбването на държавата и безнаказаност за виновните.

Очаквайте нови документи и информация за нанесени щети в огромни размери на държавата от длъжностни лица на най-високи позиции в управлението. Очаквайте и нова информация за ДДСгейт!

БОЕЦ още на 19.03.2018г. внесохме следващо Заявление по ЗДОИ до НАП с искане да ни бъде предоставена информация – пълен списък на всички търговци и фирми установени по веригите на данъчните престъпления за източване на ДДС. Не само тези в края на схемите, малоимотните бушони, а имената на всички по веригата! Включително тези, които реално са присвоили, укрили и открднали МИЛИАРДИТЕ.

http://boec-bg.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.