Борисов е прав - тя наистина е такава! Дори е ”най”

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/borisov-e-prav-tya-naistina-e-takava-dori-e-nay/15120 SvobodnoSlovo.eu
Борисов е прав - тя наистина е такава! Дори е ”най”

Запомнете словосъчетанието „свикнали сме“. То е знаково за това, какво представлява родната политическа действителност. Основен принос даде председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

След няколкодневно мълчание тя коментира изтеклия в ютуб запис, в който премиерът Бойко Борисов я нарича „проста кърджалийска п**ка“. И Цвета каза: „Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат. Свикнали сме. Няма да се занимаваме с това, идват избори и заради това е всичко“.

„Свикнали сме“… С кое по-точно? С това да те наричат по този начин или с нещо друго? С фалшификатите? Но никой не се е произнесъл че записът е фалшификат, защото премиерът отказва да разпореди да бъде изследван. Прокуратурата също не извършва експертиза. Ами ако записът е автентичен?

Караянчева знае много добре какъв е записът. Ако беше сигурна, че е фалшив, щеше да поиска експертиза, за да покаже, че има достойнство  и да оневини своя партиен лидер. Не го направи. Остава в сила некрасивото определение за нея.

Както и съмнението, че Борисов е прав за нея. Както и, че би й прилягало и едно "най"...

Дано са й повярвали децата и съпругът й, защото други едва ли... Цвета се превърна в единица мярка за унижение.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.