Борисов: Някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите, веднага!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/borisov-nyakoy-da-vleze-i-da-napravi-test-za-narkotici-na-ministrite-vednaga/3770 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите, веднага!

Бойко Борисов събра цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково. 350 човека присъстват в залата на театъра.

"Искам да си пожелая, някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите, веднага", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира културният министър на няколко пъти. Пръвро поздрави с провлачено "Здравейтеее..." и "Бъдете щастливии...".

"Те са безскрупулни, подли. Вчера Петков казва как министър-председател може да бъде тричан. А аз питам как те говориха по мой адрес. В Хасково сме и вие излъчихте Просто Наско. Да си пожелая някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите. Имат изключителен медиен комфорт. В Перник в една дискотека минали едни такива като нашите и попитали "Това частен бой ли е или може и ние да се включим", каза от трибуната Бойко Борисов.

"Никога не съм имал къща извън Банкя, нито кюлчета, нито пари. Но целият този комплект, финансиран от мутрите в България, се изправи срещу мене. Грабят ви. За моите противници кой е най-големият ми грях - пуснахме чисто нови далекопроводи и свързахме България с Румъния и Гърция. Сега, ако в едно дружеството имаш 2 млрд. лв. и изтеглиш тях, те ще кажат, че това са някакви стотици милиони. Усещате ли как ви грабят, как не виждате.

Не могат да ми простят , че не продадох тръбите. 1 г. ние не управляваме и все ние сме им виновни, а баща им Румен Радев не е виновен. Само в една сфера са по-добри - кражбата. И се държат като мутри.

Вчера управляващата коалиция в лицето на Тошко Йорданов каза, че приемът и Весела Чернева са победили ЕК, че ще вдигнем ветото пред Северна Македония. И днес Румен Радев избухна. Оня ден от целия пост на Слави Трифонов изведоха, че не е време за избори. А той ги направи на създърма.

"В тази зала има само победители. Една жена ме попита кой е гласувал за "Продължаваме промяната". Аз се замислих, защото не виждам такива. Спомняте ли си как се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият лидер ме извика в кабинета си, нашият лидер Борисов ме извика и каза, че трябва да дадем още пари на лекарите. Сега от първи аоприл тези пари ги взеха", каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов.

"Освен, че в живеем в държавата на измяната, живеем в държавата на държавната измяна от министър-председателя. Кирил Петков не знае с кого е подписал така нареченото писмо. А то уж беше подписано с настояването на американското посолство и американското правителство. Те опровергаха.

Асен Василев лъже. Просто Киро и Просто Асен не само лъжат държавата, но вече заплашват националната сигурност на България.

Вчера въпросният временно изпълняващ длъжността премиер си позволи да изложи на опасност живота на български офицери като обяви на живо акция на българското разузнаване в Мариуопол за спасяване на нашите моряци. Киро, ти отскоро си българин. Службите за това са специални и операциите им са специални, за да не може някой дилетант като теб да излезе и да обявява техни действия", каза от трибуната Десислава Атанасова. Ти припомни, че не е имало подслушвания по време на управлението на ГЕРБ.

Делян Добрев каза един плюс за правителството и той е, че е показал как не се управлява. Първият минус бил, че хазната е празна. Кабинетът посягал на "фискалния резерв от 4,3 млрд. лв" Той попита къде са отишли останалите пари.

"Понякога се случват обсурди. Като например лидерът на най-голямата опозиционна партия да е в ареста. И друг по-голям абсурд е Кирил Петков да е министър-председател. Има партии, които ако спрят да мразят някого, ще се разпаднат. Ние не сме такава партия. Те ще се сринат от собствената си настоятелност. Нашата задача е да останем заедно", призова Томислав Дончев.

https://epicenter.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.