БСП: Донев да обясни какво прави военният министър в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/bsp-donev-da-obyasni-kakvo-pravi-voenniyat-ministar-v-ukrayna/26641 SvobodnoSlovo.eu
БСП: Донев да обясни какво прави военният министър в Украйна

БСП вика премиера да обясни какво прави министъра на отбраната в Украйна, съобщават от пресцентъра на "Позитано" 20.

„Уважаеми г-н председател, чрез вас настоятелно молим да поканите премиера Гълъб Донев да дойде в Народното събрание и да обясни с какви задачи и по каква причина министъра на отбраната е в Украйна. Притеснителното е, че ние научаваме за това посещение от украинските медии преведено и след това съобщено в българските медии“, заяви народният представител от „БСП за България“ проф. Румен Гечев от парламентарната трибуна.

Гечев призова Гълъб Донев да се яви в парламента, за да даде обяснение. Социалистът подчерта и факта, че все още не е обнародвано и решението на Народното събрание за износ на оръжия за Украйна.

„Още повече, че ние сме дали писмено искане към президентството за налагане на вето и неговото обсъждане в парламента“, завърши той.

trud.bg

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

И аз бях шокиран от тайното кацане на нашият министър в Украина. Поведението на нашия президент и правителство става всеки ден по позорно и пагубно. Не толкова премиера, ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ трябва да се изтърси в парламента и да даде отговор, щото без негово съгласие, този временен министър няма да прави тази простотия. Или ако се върнем отново на прогнозите на Валентин Вацев, България я вкарват като говедо в кланница в тази война на Щатите с Русия. И ЦЯЛОТО МЕДИЙНО ВОЙНСТВО ПРИМИГА УМНО. За цялата ни политическа пасмина да не говорим. И не са виновни само тези синковци, С НАШЕТО ОВЧО МЪЛЧАНИЕ НИЕ ВСИЧКИ СМЕ УЧАСТНИЦИ В ТОЗИ ПОЗОР.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Не съм от БСП, някога отказах да съм член и на БКП, не съм привърженик на никоя партия, РОБ съм на истината на разума и на човешкия морал, така поне ни учат мъдреците от вековете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.