ЧЕ ТОРТИ ЛИ ИСКАШ ДА ТИ ПРАЩАТ?

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/che-torti-li-iskash-da-ti-prashtat/15219 SvobodnoSlovo.eu
ЧЕ ТОРТИ ЛИ ИСКАШ ДА ТИ ПРАЩАТ?

Кунчев също се ожали, че му прощали "гнусни съобщения и ругатни". Направо жертва се изкара. Герберасткото изчадие /видя се, че е бил в листа на ГЕРБ/, също като Мутафчийски, явно очаква само торти да получава и лигави послания от фенки.

Най-нагло лъжите народа, правите ни на луди, от нищо не разбирате, паникьосвате хората, лъжете за чували с трупове, страхувате се от дебат с истински лекари, а след това се оплаквате, че хората ви ругаят. Радвайте се, че засега само ви псуват.

Навикът възрастни мъже да се оплакват като ощипани девици, че някой им е посегнал със слово, не мога да го разбера. Ами като се цани при ГЕРБ да ни манипулираш и правиш на луди, не рИва, нали?

Не, че съм очаквала дебат. Страх ги е, че истината ще излезе наяве. Предпочитат така, в медиен комфорт, да докарват до паника по-слабоумните. Ама поне да не се оплакват от последиците!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.