Чувствам се патриотично. И сядам да пиша писмо на Юнкер

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/chuvstvam-se-patriotichno-i-syadam-da-pisha-pismo-na-yunker/24014 SvobodnoSlovo.eu
Чувствам се патриотично. И сядам да пиша писмо на Юнкер

Чувствам се патриотично. И сядам да пиша писмо на Юнкер.

Бойко много хубаво му обясни напредъка в газовите чертежи завчера и той хубаво ни похвали. Ама ние имаме още напредъци, дето Бойко в бързината изтърва да му каже.Видях ги по телевизора сутринта и реших да ги пратя на хер Юнкер в писмо, та да ги добави в положителния евродоклад, който ни обеща. Пиша му така:

"Г-н Юнкер, тук ние напредваме не само относно газовия хъб "Балкан". Напредваме в закриването на пожарни по населените места. Напредваме и в закриването на болници, училища, жп линии и автобусни маршрути в страната. Вследствие напредъка в намаляването на населението, напредваме и в намаляването на раждаемостта. Напредваме още със запорите в общините, длъжници на фирми. Напредваме с вноса на вредните дизелови коли, забранени в Германия и в родината Ви. Напредваме с пренареждането на паветата на "Дондуков", които това лято наредихме. Напредваме с взривяването на банкоматите от крадци. Напредваме също така и в кражбите от ремонта на НДК - за европредседателството, на което ви чакаме, да ви почерпим с нещо пак и пак да ни похвалите.

Много ви здраве. Ани Заркова."

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010516398219

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.