ДДСгейт с отзвук в Брюксел!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ddsgeyt-s-otzvuk-v-bryuksel/22967 SvobodnoSlovo.eu
ДДСгейт с отзвук в Брюксел!

БОЕЦ получихме писмо от ЕК, че сигналите ни, внесени на 26.03.2018г. относно направените от нас разкрития за над 16.2 милиарда лева установени злоупотреби с ДДС и репресиите срещу следовател Бойко Атанасов, който повдигна завесата за схемите за източване на ДДС, ще бъдат внесени в съответните служби на Европейската комисия.

Това е добър знак на фона на оглушителното мълчание на българските институции. През изминалите дни БОЕЦ сезирахме прокуратурата, президента, парламента и парламентарните партии. Никаква реакция от тях, което е разбираемо, те самите са част от схемите и са осигурявали чадъра за реализирането им.

Неразбираемо е обаче мълчанието на извънпарламентарната опозиция!

Все пак резултати вече има и в България. След разследване на Биволъ депутата от ГЕРБ Гамишев бе уличен в източване на 200 000 лева ДДС и прехвърляне на фирмата си на малоимотно лице. Оставката на Гамишев вече е факт. Втори депутат от ГЕРБ лъсна, като участник в подобна схема, а скандала тепърва ще набира сила.

Повече информация за развитието на ДДСгейт и нашите действия ще намерите на сайта на БОЕЦ.

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.